Kvinde - kend din menstruationscyklus

Kvindeliv - Podcast af Laura Grubb - Kvinde Kend Din Cyklus menstruation menstruationscyklus hormoner hormonbalance

Hvad er de fire faser i en kvindes cyklus?Og hvordan kan du bruge dem aktivt i dit liv til at opnå større balance og flow i din hverdag? Det vil jeg svare dig på i den her podcast af Kvindeliv, hvor jeg gennemgår de tre vigtigste hormoner, du skal kende, og hvordan deres dans gennem en menstruationscyklus skaber fire faser, som du kan bruge i dit liv.


For at du får mest ud af afsnittet vil jeg anbefale dig at downloade min gratis Cyklusguide på www.cyklusguiden.dk. I den kan du se grafiske oversigter over din menstruationscyklus og du vil også kunne læse endnu mere om af de fire faser. Og så får du adgang til Cykluskalenderen, som du kan bruge til at lære din cyklus at kende med det samme.

Du kan også se mit gratis uddybende online webinar om de fire faser her: www.kvindekenddincyklus.dk

Det betyder mere, end du aner, hvis du vil støtte op om Kvindeliv ved at give os en anmeldelse på iTunes eller dele om podcasten på sociale medier. Forhåbentligt gør det, at endnu flere kan lytte med og få glæde af de historier og erfaringer, både jeg og gæsterne deler.

Har du spørgsmål til podcasten eller ønsker til kommende afsnit? Så er du altid velkommen til at kontakte mig på support@lauragrubb.dk

Podcast: Lad os tage en tur til Bali
Reklame// Menstruationstrusser - fordele og ulemper

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!