Podcast: Lad os tage en tur til Bali

Kvindeliv - Podcast af Laura Grubb - Lad os tage en tur til Bali menstruation menstruationscyklus hormoner hormonbalance

Velkommen til første episode af min nye podcast Kvindeliv!Nøj, hvor har jeg glædet mig til at sætte den i søen.

I den her episode vil jeg fortælle lidt om hvem jeg er og hvorfor du skal høre den her podcast.

Og for at gøre det, vil jeg tage dig med en tur til Bali - det var nemlig her det hele startede. Jeg vil fortælle dig om, hvordan en benhård stresssygemelding fik mig til at genoverveje hele mit liv og sendte mig på en Eat, Pray, Love-agtig rejse til Sydøstasien. Og hvordan at cyklussen landede i mit "skød" og forandrede mit liv så meget, at jeg ikke kunne lade være med at gå ud og fortælle alle kvinder, jeg kendte, om den og til sidst starte en virksomhed om netop det her emne.

Du kan hente min gratis Cyklusguide lige her: www.cyklusguiden.dk. I den får du en oversigt over de fire faser i cyklussen og lærer hvordan du kan få endnu mere ud af dit liv ved at designe det efter din cyklus.

Det betyder mere, end du aner, hvis du vil støtte op om Kvindeliv ved at give os en anmeldelse på iTunes eller dele om podcasten på sociale medier. Forhåbentligt gør det, at endnu flere kan lytte med og få glæde af de historier og erfaringer, både jeg og gæsterne deler.


Har du spørgsmål til podcasten? Så er du altid velkommen til at kontakte mig på support@lauragrubb.dk.

Hvad alle kvinder bør vide om deres menstruation
Kvinde - kend din menstruationscyklus

2 kommentarer

Maria Johannsen
 

Virkelig skønt at høre om. Jeg tror det var en del af min intuitive rejse at tilmelde mig den hormon julekalender. Tak, tak fordi du deler. 

Læs mere
Læs mindre
Laura Grubb
Admin
 

Dejligt at høre Maria <3 Kh Laura

Læs mere
Læs mindre