ONLINE FOREDRAG:

Sådan bruger du de fire faser i din menstruationscyklus til at få mere ud af dit liv med MOON-modellen™

Se webinaret nu

I løbet af det her 1-times online foredrag vil du lære:  

✔️ Den simple men effektive MOON-model™, der viser dig, hvordan du kan leve efter de fire faser, så du opnår større balance og flow i dit liv

✔️ Hvorfor din cyklus IKKE er en forhindring, men tværtimod kan blive din største styrke som kvinde (hvis du forstår, hvordan du bruger den)  

✔️ De bedste tips til, hvordan du rummer alle følelser i løbet af din cyklus, så du kan finde ro i alle faser

✔️ En forståelse af, hvordan du fungerer som kvinde via din menstruationscyklus og en klar skabelon over, hvordan du kan bruge den i forhold til dit arbejdsliv, relationer, træning, madvaner og meget mere.

Mød din underviser:

Hej, jeg hedder Laura Grubb.

Jeg er yogalærer, kostvejleder og har en kandidatuddannelse fra Copenhagen Business School. Siden 2016 har jeg undervist i kvindens menstruationscyklus og hormonbalance.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på webinaret.

Laura Grubb Profilbillede Bali lyseblå natur hormonyoga cyklus hormoner

Det siger andre deltagere:

Grubb ApS

“Tusind tak for et fantastisk, inspirerende webinar, Laura! Jeg har simpelthen lært så meget brugbart og føler at jeg har fået bedre forståelse for mig selv og kvinderne i mit liv. Tak!”

Grubb ApS

“TUSIND tak for introduktion til dette! Helt nyt for mig, men giver MEGET god mening!!!! Er super spændt på at undersøge nærmere! T A K !!!”

Grubb ApS

“Tusind tak for din fantastiske evne til at formidle, oplyse og igangsætte refleksioner. Må din viden nå ud til alle de kvinder, der har brug for den.”

Se webinaret nu

Foredraget koster ikke en krone at være med på.

Du bliver samtidig tilmeldt mit nyhedsbrev, men du kan altid nemt afmelde dig igen.