Stress-symptomer? Her er mine bedste værktøjer

Stress-symptomer

Har du haft stress?

Oplever du stress lige nu?

Vil du gerne forebygge stress?

Hvis du kan sige ja til et af de tre spørgsmål, så lyt med i den her episode.

Jeg deler mine bedste råd mod stress fra mine egne personlige erfaringer med stressygemelding og en sensitiv krop.

Jeg fortæller bl.a. om:

  • Hvordan jeg gik fra en krop paralyseret af tanker og stress, til ro, glæde og overskud - på én dag

  • Sammenhængen mellem tanker og stress, inspireret af de tre principper

  • En øvelse fra tantra hvor du kan ryste stressen ud af kroppen

  • Sammenhængen mellem vagusnerven og nervesystemet

  • Hormonyogaens effekt på stress i kroppen

I podcasten nævner jeg De Tre Principper, som er et nyt psykologisk paradigme, der har hjulpet mig og mange andre. Du kan læse mere om det hos 3P foreningen her: www.3pdk.org

Jeg fortæller også om en snak med PiaMaria, den kan du lytte til her: Sådan får du en magisk menopause med PiaMaria.

Rigtig god fornøjelse.

Lyt til episoden her:

Har du spørgsmål til podcasten eller ønsker til kommende afsnit?

Så er du altid velkommen til at skrive dem til mig på support@lauragrubb.dk eller på min instagramprofil.

Det betyder mere, end du aner, hvis du vil støtte op om Kvindeliv ved at give mig en anmeldelse på iTunes, Spotify eller dele om podcasten på de sociale medier, når du lytter med. Forhåbentligt gør det, at endnu flere kan lytte med og få glæde af den viden og erfaringer, både jeg og mine gæster deler.
Prøv mit online kursus Stress Af

Jeg har designet et kursus, der hjælper dig med at stresse af. Programmet er baseret på hormonyoga og mine egne erfaringer fra min stress-sygemelding.

Programmet ligger på min yogaplatform Hormonyoga for kvinder – du kan få gratis prøveperiode uden binding.

Prøv Hormonyoga for kvinder gratis her >

Hormonyoga for kvinder - Katalog Platformen


Om Laura Grubb 


headshot-laura-300x300

Jeg hedder Laura, og min passion er at vise dig, hvordan du får et liv i bedre balance ved at forstå dig selv gennem din menstruationscyklus og hormoner. Jeg er oprindeligt uddannet cand.soc i Service Management, men valgte efter et stressammenbrud at uddanne mig som hormonyogalærer og kostvejleder med speciale i hormonsystemet. Mit ønske er give dig værktøjerne til at få en krop i balance, samtidig med du lærer, hvad der kendetegner dig som kvinde og hvordan du kan gøre din menstruationscyklus og hormonbalance til din største styrke. Det er min mission – og jeg glæder mig til at have dig med på rejsen.

Følg med på InstagramFacebook og YoutubeAnsvarsfraskrivelse

Information i dette blogindlæg har kun til formål at informere og oplyse. Indholdet er et resultat af Lauras egen research og erfaringer. Indholdet er ikke tænkt som en erstatning for rådgivning af en læge eller anden sundhedsrådgiver eller anden information fundet på et produkt eller pakke. Brug ikke indholdet til at diagnosticere eller behandle et helbredsproblem eller sygdom, eller til at udskrive medicin eller anden behandling. Tal altid med din læge eller anden sundhedsrådgiver, før du tager nogen medicin, kosttilskud, urter eller foretager nogen behandling for et helbredsproblem. Hvis du har eller mistænker, at du har et medicinsk problem, kontakt din læge omgående. Afvis ikke lægelig rådgivning og afvent ikke at søge lægehjælp på grund af noget, du har lært via min hjemmeside og andre kanaler. Information og udtalelser vedrørende kosttilskud og præventionsmidler er ikke evalueret af Sundhedsstyrelsen og er ikke tiltænkt at diagnosticere, behandle eller eliminere nogen sygdom.

Hormonel migræne – hvad kan du gøre ved det?
Stofskiftet - sådan får du styr på det med gæst Inger Forbes

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!