Hormonel migræne – hvad kan du gøre ved det?

hormonel-migrane

Jeg fik et spørgsmål fra et af mine medlemmer om spændingshovedpine og migræne, og hvilken kost, træning og præventionsform der er bedst. I det her afsnit kommer du med ind i min medlemsklub og lytter med, mens jeg svarer på hendes spørgsmål.

Jeg fortæller blandt andet om de forskellige typer af hormonel migræne, og hvorfor kvinder får dem, og især hvordan det relaterer til fordøjelsen, som var temaet for dette afsnit. Jeg fortæller også om, hvilke kostvaner og kosttilskud kan være relevante mod migræne og spændingshovedpine, og fortæller om et par akupressur-punkter, som kan være gavnlige mod hovedpinen.

Du kan finde mit blogindlæg med gode råd mod migræne her >

Og mit online kursus mod migræne på min yogaplatform hormonyogaforkvinder.dk

Lyt til episoden her:


Har du spørgsmål til podcasten eller ønsker til kommende afsnit?

Så er du altid velkommen til at skrive dem til mig på support@lauragrubb.dk eller på min instagramprofil.

Det betyder mere, end du aner, hvis du vil støtte op om Kvindeliv ved at give mig en anmeldelse på iTunes eller dele om podcasten på de sociale medier, når du lytter med. Forhåbentligt gør det, at endnu flere kan lytte med og få glæde af den viden og erfaringer, både jeg og mine gæster deler.
Prøv mit online kursus mod migræne

Jeg har designet et program, der kan hjælpe til at afspænde området omkring hovedet og skabe ro i nervesystemet.

Det gør vi ved hjælp af yoga og akupressur-øvelser.

Programmet ligger på min yogaplatform Hormonyoga for kvinder – du kan få 7 dages gratis prøveperiode uden binding.

Prøv Hormonyoga for kvinder gratis i 7 dage >

Hormonyoga for kvinder - Katalog Platformen


Om Laura Grubb 


headshot-laura-300x300

Jeg hedder Laura, og min passion er at guide dig til et liv i mere balance ved at forstå dig selv gennem din menstruationscyklus og hormoner. Med min baggrund som yogalærer og kostvejleder ønsker jeg at give dig værktøjerne til at få en krop i balance, samtidig med du lærer om, hvad der kendetegner dig som kvinde og hvordan du kan gøre din menstruationscyklus og hormoner til din største styrke. Det er min mission – og jeg glæder mig til at have dig med på rejsen.

Følg med på InstagramFacebook og YoutubeAnsvarsfraskrivelse

Information i dette blogindlæg har kun til formål at informere og oplyse. Indholdet er et resultat af Lauras egen research og erfaringer. Indholdet er ikke tænkt som en erstatning for rådgivning af en læge eller anden sundhedsrådgiver eller anden information fundet på et produkt eller pakke. Brug ikke indholdet til at diagnosticere eller behandle et helbredsproblem eller sygdom, eller til at udskrive medicin eller anden behandling. Tal altid med din læge eller anden sundhedsrådgiver, før du tager nogen medicin, kosttilskud, urter eller foretager nogen behandling for et helbredsproblem. Hvis du har eller mistænker, at du har et medicinsk problem, kontakt din læge omgående. Afvis ikke lægelig rådgivning og afvent ikke at søge lægehjælp på grund af noget, du har lært via min hjemmeside og andre kanaler. Information og udtalelser vedrørende kosttilskud og præventionsmidler er ikke evalueret af Sundhedsstyrelsen og er ikke tiltænkt at diagnosticere, behandle eller eliminere nogen sygdom.

Har du ingen menstruation? Sådan finder du din cyklus
Stress-symptomer? Her er mine bedste værktøjer

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!