Menopausen - gør den magisk med PiaMaria Manou

Kvindeliv Podcast Cover - Youtube Format-5

Hvordan tænker du om overgangsalderen?

I denne episode af min podcast Kvindeliv har jeg inviteret PiaMaria Manou ind, som fortæller om, hvordan hun hjælper kvinder med at få et nyt perspektiv på deres menopause. Også kendt som overgangsalderen. 

Overgangsalderen har på mange måder et dårligt ry, og det kan for mange kvinder være en kaotisk livsfase, især når man ikke forstår, hvad der sker. I denne episode deler PiaMaria, hvorfor overgangsalderen ikke behøver at være op ad bakke eller en lang lidelsesrejse, men derimod kan blive et wake-up call til at komme hjem til sig selv igen.
 
PiaMaria
er uddannet jordmoder, men da hun i alder af 51 år selv gennemlevede en overgangsalder, som i den grad tog både pusten og humøret fra hende, skete der et skifte i hendes liv. Hun fandt en ny måde at opleve overgangsalderen, og i dag hjælper PiaMaria andre kvinder i menopausen med at forstå hvad de gennemlever på alle planer. Både kropsligt, psykologisk og spirituelt.

Uanset om du er i overgangsalderen eller ej, vil jeg anbefale dig at lytte til dette afsnit. Du vil som kvinde få et helt nyt blik på denne særlige og transformative fase af kvindelivet.Hvis du hellere vil se interviewet fremfor at lytte, så kan du også finde Interviewet på min Youtube kanal. 

Du kan også læse mere om og følge PiaMaria her: 

PiaMarias hjemmeside

PiaMarias Instagram


Har du spørgsmål til podcasten eller ønsker til kommende afsnit? Så er du altid velkommen til at kontakte mig på
support@lauragrubb.dkVidste du, at du kan bruge hormonyoga mod symptomer i overgangsalderen?

På min yogaplatform Hormonyoga for Kvinder kan du finde målrettede yogavideoer til overgangsalderen. Vi har et specialdesignet program for både før overgangsalderen (præ-menopause) og selve overgangsalderen (menopausen) med hatha yoga, restorativ yoga og akupressur.

Som medlem får du også: 

  • +70 hormonyoga, meditation og akupressurvideoer (og nye hver måned)

  • Ugentlige live begivenheder med hormonyoga workshop, spørgetimer og kvindecirkel

  • Medlemsskab af facebookgruppen Det Røde Telt kun for medlemmer

  • Yoga challenge, månedstemaer, vidensbibliotek, opskriftskartotek og meget mere

Få en gratis prøveperiode uden binding her >Om Laura Grubb 

Jeg hedder Laura, og min passion er at guide dig til et liv i mere balance ved at forstå dig selv gennem din cyklus og hormoner. Med min baggrund som yogalærer og kostvejleder ønsker jeg at give dig værktøjerne til at få en krop i balance, samtidig med du lærer om, hvad der kendetegner dig som kvinde og hvordan du kan gøre det til din største styrke. Det er min mission – og jeg glæder mig til at have dig med på rejsen.

Følg med på InstagramFacebook og Youtube


Ansvarsfraskrivelse 

Information i dette blogindlæg har kun til formål at informere og oplyse. Indholdet er et resultat af Lauras egen research og erfaringer. Indholdet er ikke tænkt som en erstatning for rådgivning af en læge eller anden sundhedsrådgiver eller anden information fundet på et produkt eller pakke. Brug ikke indholdet til at diagnosticere eller behandle et helbredsproblem eller sygdom, eller til at udskrive medicin eller anden behandling. Tal altid med din læge eller anden sundhedsrådgiver, før du tager nogen medicin, kosttilskud, urter eller foretager nogen behandling for et helbredsproblem. Hvis du har eller mistænker, at du har et medicinsk problem, kontakt din læge omgående. Afvis ikke lægelig rådgivning og afvent ikke at søge lægehjælp på grund af noget, du har lært via min hjemmeside og andre kanaler. Information og udtalelser vedrørende kosttilskud og præventionsmidler er ikke evalueret af Sundhedsstyrelsen og er ikke tiltænkt at diagnosticere, behandle eller eliminere nogen sygdom.

Hvorfor er min menstruation forsinket?
Menstruationssmerter - 3 gode råd til hvad du kan gøre ved dem

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!