Stofskiftet - sådan får du styr på det med gæst Inger Forbes

Stofskiftet Inger Forbes Podcast Kvindeliv Laura Grubb

Kender du dit stofskifte?

Hvis ikke, så lyt med i dagens episode.

Jeg har fundet Danmarks ukronede Stofskifte-dronning Inger Forbes, som deler alle de vigtigste ting, du skal vide om stofskiftet.

Du vil bl.a. lære om:

 • Hvad er stofskiftet
 • Hvad er symptomerne på stofskifteproblemer
 • De her stofskiftehormoner skal du få testet
 • 3-trins raketten til ro i stofskiftet
 • Hvorfor det er vigtigt at få styr på stofskiftet i tide
 • De 3 årsager til autoimmun stofskiftesygdom
 • Autoimmunitet og antistoffer
 • Hvordan du bruger mad og livsstil til at behandle stofskifteproblemer på den lange bane
 • Hvilke kosttilskud dit stofskifte har brug for til stofskifte
 • Hvordanstress påvirker stofskiftet
 • Hvem stofskifteproblemer oftest rammer og hvornår (hint - det er flest kvinder)
 • Graviditet, fødsel og stofskiftet

Hvorfor skal du lytte med til den her episode?

Det skal du, fordi stofskiftet påvirker dig hver dag og kan skubbe til hormonubalancer. Stofskiftet påvirker ALLE dine celler i kroppen. Det vil sige, at hvis det kommer i ubalance, så kan det påvirke alle processer i kroppen. Det kan give en lang række generende symptomer som fx træthed og udbrændthed, vægtøgning eller vægttab, hårtab, koncentrationsbesvær, knækkende negle, uro i kroppen, uregelmæssig cyklus, angst og depression og dårlig søvn. Kort sagt rigtig mange symptomer, der kan påvirke hverdagen.

Den gode nyhed er, at der er meget du kan gøre for at få stofskiftet i ro igen. Det giver Inger sine gode råd til. Et af dem er at lave yoga og meditere. Hvis du gerne vil lave yoga særligt målrettet dit stofskiftet, så har jeg et online kursus om yoga for stofskiftet på min yogaplatform Hormonyoga for kvinder. Det kan du få adgang til lige her.

Lyt til episoden med Inger Forbes her:


Har du spørgsmål til podcasten eller ønsker til kommende afsnit?

Så er du altid velkommen til at skrive dem til mig på support@lauragrubb.dk eller på min instagramprofil.

Det betyder mere, end du aner, hvis du vil støtte op om Kvindeliv ved at give mig en anmeldelse på iTunes, Spotify eller dele om podcasten på de sociale medier, når du lytter med. Forhåbentligt gør det, at endnu flere kan lytte med og få glæde af den viden og erfaringer, både jeg og mine gæster deler.
Prøv mit online kursus Styr på stofskiftet

Jeg har designet et kursus, der hjælper dig med at balancere stofskiftet.

Programmet ligger på min yogaplatform Hormonyoga for kvinder – du kan få gratis prøveperiode uden binding.

Prøv Hormonyoga for kvinder gratis her >

Hormonyoga for kvinder - Katalog PlatformenOm Laura Grubb 


headshot-laura-300x300

Jeg hedder Laura, og min passion er at vise dig, hvordan du får et liv i bedre balance ved at forstå dig selv gennem din menstruationscyklus og hormoner. Jeg er oprindeligt uddannet cand.soc i Service Management, men valgte efter et stressammenbrud at uddanne mig som hormonyogalærer og kostvejleder med speciale i hormonsystemet. Mit ønske er give dig værktøjerne til at få en krop i balance, samtidig med du lærer, hvad der kendetegner dig som kvinde og hvordan du kan gøre din menstruationscyklus og hormonbalance til din største styrke. Det er min mission – og jeg glæder mig til at have dig med på rejsen.

Følg med på InstagramFacebook og Youtube


Ansvarsfraskrivelse

Information i dette blogindlæg har kun til formål at informere og oplyse. Indholdet er et resultat af Lauras egen research og erfaringer. Indholdet er ikke tænkt som en erstatning for rådgivning af en læge eller anden sundhedsrådgiver eller anden information fundet på et produkt eller pakke. Brug ikke indholdet til at diagnosticere eller behandle et helbredsproblem eller sygdom, eller til at udskrive medicin eller anden behandling. Tal altid med din læge eller anden sundhedsrådgiver, før du tager nogen medicin, kosttilskud, urter eller foretager nogen behandling for et helbredsproblem. Hvis du har eller mistænker, at du har et medicinsk problem, kontakt din læge omgående. Afvis ikke lægelig rådgivning og afvent ikke at søge lægehjælp på grund af noget, du har lært via min hjemmeside og andre kanaler. Information og udtalelser vedrørende kosttilskud og præventionsmidler er ikke evalueret af Sundhedsstyrelsen og er ikke tiltænkt at diagnosticere, behandle eller eliminere nogen sygdom.

Stress-symptomer? Her er mine bedste værktøjer

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!