Har du ingen menstruation? Sådan finder du din cyklus

har-du-ingen-livmoder

Jeg fik et spørgsmål fra en kvinde: Jeg har ingen livmoder og menstruerer derfor ikke. Dog har jeg æggestokke, så bør have en cyklus. Hvordan finder jeg den?

Det spørgsmål svarer jeg på i den her episode, som er en live optagelse fra en af mine spørgetimer med mine medlemmer. Jeg fortæller, hvad du kan holde øje med, som fx symptomer på ægløsning og op til menstruationen. Jeg fortæller også om metoden Fertilitetsforståelse, som kan bruges til at bekræfte ægløsning ved hjælp af at måle temperatur og studere udflåd.

Jeg kan anbefale dig at bruge min gratis Cykluskalender og Cyklusguide til at lære din cyklus endnu bedre at kende. Den kan du gratis få adgang til på cyklusguiden.dk og cykluskalenderen.dk.

Du kan desuden købe min præventionsguide, hvor jeg forklarer om fertilitetsforståelse metoden på praevention.dk.

Lyt til episoden her:


Har du spørgsmål til podcasten eller ønsker til kommende afsnit?

Så er du altid velkommen til at skrive dem til mig på support@lauragrubb.dk eller på min instagramprofil.

Det betyder mere, end du aner, hvis du vil støtte op om Kvindeliv ved at give mig en anmeldelse på iTunes eller dele om podcasten på de sociale medier, når du lytter med. Forhåbentligt gør det, at endnu flere kan lytte med og få glæde af den viden og erfaringer, både jeg og mine gæster deler.
Download Cyklusguiden og Cykluskalenderen

I episoden nævner jeg Cyklusguiden og Cykluskalenderen.

Cyklusguiden giver dig en grundig introduktion til menstruationscyklussen, og jeg vil anbefale alle at starte med at læse den.

Cykluskalenderen er et værktøj, som gør det let for dig at notere og analysere – og dermed lære om – din cyklus og din krop.

Download Cyklusguiden gratis >

Download Cykluskalenderen gratis >


Cyklusguiden(2022)-Paperback


Om Laura Grubb 


headshot-laura-300x300

Jeg hedder Laura, og min passion er at vise dig, hvordan du får et liv i bedre balance ved at forstå dig selv gennem din menstruationscyklus og hormoner. Jeg er oprindeligt uddannet cand.soc i Service Management, men valgte efter et stressammenbrud at uddanne mig som hormonyogalærer og kostvejleder med speciale i hormonsystemet. Mit ønske er give dig værktøjerne til at få en krop i balance, samtidig med du lærer, hvad der kendetegner dig som kvinde og hvordan du kan gøre din menstruationscyklus og hormonbalance til din største styrke. Det er min mission – og jeg glæder mig til at have dig med på rejsen.

Følg med på InstagramFacebook og YoutubeAnsvarsfraskrivelse

Information i dette blogindlæg har kun til formål at informere og oplyse. Indholdet er et resultat af Lauras egen research og erfaringer. Indholdet er ikke tænkt som en erstatning for rådgivning af en læge eller anden sundhedsrådgiver eller anden information fundet på et produkt eller pakke. Brug ikke indholdet til at diagnosticere eller behandle et helbredsproblem eller sygdom, eller til at udskrive medicin eller anden behandling. Tal altid med din læge eller anden sundhedsrådgiver, før du tager nogen medicin, kosttilskud, urter eller foretager nogen behandling for et helbredsproblem. Hvis du har eller mistænker, at du har et medicinsk problem, kontakt din læge omgående. Afvis ikke lægelig rådgivning og afvent ikke at søge lægehjælp på grund af noget, du har lært via min hjemmeside og andre kanaler. Information og udtalelser vedrørende kosttilskud og præventionsmidler er ikke evalueret af Sundhedsstyrelsen og er ikke tiltænkt at diagnosticere, behandle eller eliminere nogen sygdom.

Sådan får du et sundt forhold til mad
Hormonel migræne – hvad kan du gøre ved det?

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!