Sådan brugte jeg de fire faser i min menstruationscyklus til at få det, jeg drømte om

Kvinde fri solnedgang Laura Grubb Sådan brugte jeg de fire faser i min cyklus til at få det liv, jeg drømte om

I 2017 holdt jeg mit første foredrag om kvinders menstruationscyklus.

Det føles utroligt, for min situation var en helt anden for bare 4 år før det…

Dengang var jeg brudt sammen af stress.

Jeg havde mistet mit job og slået op med min kæreste.

Jeg kunne ikke mærke mig selv og følte at mit liv var kollapset omkring mig.

Efter en 1 år lang stresssygemelding, fløj jeg af sted til Østen og endte på Bali.

Det var her, at jeg første gang lærte om menstruationscyklussen.

Og den viden har hjulpet mig til, hvor jeg er i dag.


Jeg er ikke i tvivl om, at det er kendskabet til min cyklus og hormoner, der har hjulpet mig med at:

  • Finde min passion og starte min egen virksomhed
  • Tabe mig til min idealvægt - og fastholde vægten
  • Få et liv med mindre stress og mere nærvær
  • Finde en større egenomsorg for mig selv - især på de sensitive dage
  • Få et bedre forhold til mine omgivelser og mig selv

Det var et af de største ‘aha-øjeblikke’, da jeg første gang lærte om menstruationscyklussens fire faser og hormonerne.

Jeg lærte, at hormonernes svingninger i løbet af en cyklus gør, at jeg føler mig som fire forskellige kvinder hver måned.

Og at det faktisk kan være en fantastisk mulighed fremfor en hindring i mit liv.

Pludselig gav det hele mening.

Min cyklus blev til et redskab, jeg hele mit liv havde overset, men som lå lige foran mig.

Det var en del af min kvindelighed, som jeg havde undertrykt, ignoreret og fortrængt.

Nu er det denne kvindelige visdom, som guider mig i beslutningerne i mit liv.

Den feminine intuition, som min cyklus giver mig adgang til, bruger jeg til at udleve mine drømme.

At leve efter min cyklus er blevet så integreret en del af min hverdag, at jeg har svært ved at forestille mig at leve uden den.


Jeg bruger fx min cyklus til at:

  • Planlægge mit arbejdsliv - hvornår er det bedst at jeg holder foredrag, og hvornår er jeg bedst til at lave regnskab
  • Vide hvornår det er bedst at gå på en date - og hvornår jeg hellere skal blive derhjemme og drage omsorg for mig selv
  • Have ‘emergency-snacks’ klar i fryseren, når jeg ved at mine hormoner får mig til at spise alt, jeg kan komme i nærheden af
  • Optimere min træning -  jeg sørger for at restituere de dage mine hormoner gør mig træt, og skruer op for træningen, når hormonerne pumper energi rundt i kroppen
  • Tale pænt og kærligt til mig selv, især på de dage, hvor jeg føler mig allermest sensitivVil du også gerne lære, hvordan du kan bruge din cyklus til at få mere ud af dit liv?

Så kan du downloade min gratis cyklusguide, hvor jeg lærer dig, hvordan du lever efter din cyklus:

Cyklusguiden-Paperback-2-264x300

>>> Klik her for at downloade cyklusguidenKærlig hilsen
Laura signatur
Om Laura Grubb 

Jeg hedder Laura, og min passion er at guide dig til et liv i mere balance ved at forstå dig selv gennem din cyklus og hormoner. Med min baggrund som yogalærer og kostvejleder ønsker jeg at give dig værktøjerne til at finde vejen til en krop i balance, samtidig med du lærer om, hvad der kendetegner dig som kvinde og hvordan du kan gøre det til din største styrke. Det er min mission – og jeg glæder mig til at få dig med på rejsen!

Følg med på InstagramFacebook og Youtube
Ansvarsfraskrivelse 

Information i dette blogindlæg og video har kun til formål at informere og oplyse. Indholdet er et resultat af Lauras egen research og erfaringer. Indholdet er ikke tænkt som en erstatning for rådgivning af en læge eller anden sundhedsrådgiver eller anden information fundet på et produkt eller pakke. Brug ikke indholdet til at diagnosticere eller behandle et helbredsproblem eller sygdom, eller til at udskrive medicin eller anden behandling. Tal altid med din læge eller anden sundhedsrådgiver, før du tager nogen medicin, kosttilskud, urter eller foretager nogen behandling for et helbredsproblem. Hvis du har eller mistænker, at du har et medicinsk problem, kontakt din læge omgående. Afvis ikke lægelig rådgivning og afvent ikke at søge lægehjælp på grund af noget, du har lært via min hjemmeside og andre kanaler. Information og udtalelser vedrørende kosttilskud og præventionsmidler er ikke evalueret af Sundhedsstyrelsen og er ikke tiltænkt at diagnosticere, behandle eller eliminere nogen sygdom.

De tre hormoner du som kvinde skal kende
Sådan bruger du hormonyoga mod PMS

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!