Jeg har været sygemeldt med stress

laura grubb stresssygemelding

For nylig var jeg sygemeldt med stress.

Og jeg vil gerne fortælle dig om min oplevelse.

For selvom jeg er yogalærer og underviser i stress, så kan jeg også blive ramt.

Den gode nyhed er, at når man underviser i det her emne, så har man alle værktøjerne til at håndtere det på bedst mulig vis, når det rammer. Og det gjorde jeg.

I min seneste podcastepisode på Kvindeliv fortæller jeg om:

  • Hvad årsagen var til at jeg fik stress

  • Om tabuet i at gå ned med stress, når man underviser i det

  • De fire faser jeg gik igennem i min stresssygemelding

  • Hvordan jeg vendte tilbage til mit arbejde på en sund måde

  • Den spirituelle rejse som min sygemelding åbnede op for

  • Hvad min sygemelding gjorde ved mit parforhold

  • Friheden i at slippe kontrollen og stole på intuitionen

  • Hvorfor jeg deler den her personlige historie med dig

  • Hvordan jeg bruger stressen nu i mit arbejdsliv

Jeg nævner i episoden en bog, jeg medvirkede i, da jeg gik ned med stress for 10 år siden. Den hedder Tillykke du har fået stress og er skrevet af Katrine Marie Jensen og Irene Aya Schou.


Lyt til episoden her:


Har du spørgsmål til podcasten eller ønsker til kommende afsnit?

Så er du altid velkommen til at skrive dem til mig på support@lauragrubb.dk eller på min instagramprofil.

Det betyder mere, end du aner, hvis du vil støtte op om Kvindeliv ved at give mig en anmeldelse på iTunes, Spotify eller dele om podcasten på de sociale medier, når du lytter med. Forhåbentligt gør det, at endnu flere kan lytte med og få glæde af den viden og erfaringer, både jeg og mine gæster deler.
Prøv mit online kursus Stress Af

Er du nysgerrig på at lære de værktøjer jeg brugte i min stresssygemelding som fx meditation, yoga og tantra? Så prøv mit kursus Stress af, der hjælper dig med at slappe af. Programmet er baseret på hormonyoga og mine egne erfaringer fra min stress-sygemelding.

Programmet ligger på min yogaplatform Hormonyoga for kvinder – du kan få gratis prøveperiode uden binding.

Prøv Hormonyoga for kvinder gratis her >

Hormonyoga for kvinder - Katalog Platformen


Om Laura Grubb


headshot-laura-300x300

Jeg hedder Laura, og min passion er at vise dig, hvordan du får et liv i bedre balance ved at forstå dig selv gennem din menstruationscyklus og hormoner. Jeg er oprindeligt uddannet cand.soc i Service Management, men valgte efter et stressammenbrud at uddanne mig som hormonyogalærer og kostvejleder med speciale i hormonsystemet. Mit ønske er give dig værktøjerne til at få en krop i balance, samtidig med du lærer, hvad der kendetegner dig som kvinde og hvordan du kan gøre din menstruationscyklus og hormonbalance til din største styrke. Det er min mission – og jeg glæder mig til at have dig med på rejsen.

Følg med på InstagramFacebook og YoutubeAnsvarsfraskrivelse

Information i dette blogindlæg har kun til formål at informere og oplyse. Indholdet er et resultat af Lauras egen research og erfaringer. Indholdet er ikke tænkt som en erstatning for rådgivning af en læge eller anden sundhedsrådgiver eller anden information fundet på et produkt eller pakke. Brug ikke indholdet til at diagnosticere eller behandle et helbredsproblem eller sygdom, eller til at udskrive medicin eller anden behandling. Tal altid med din læge eller anden sundhedsrådgiver, før du tager nogen medicin, kosttilskud, urter eller foretager nogen behandling for et helbredsproblem. Hvis du har eller mistænker, at du har et medicinsk problem, kontakt din læge omgående. Afvis ikke lægelig rådgivning og afvent ikke at søge lægehjælp på grund af noget, du har lært via min hjemmeside og andre kanaler. Information og udtalelser vedrørende kosttilskud og præventionsmidler er ikke evalueret af Sundhedsstyrelsen og er ikke tiltænkt at diagnosticere, behandle eller eliminere nogen sygdom.

Stofskiftet - sådan får du styr på det med gæst Inger Forbes
Hemmeligheden bag optimal fertilitet med professor Peter Humaidan

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!