Fertilitet og Fysioterapi med Anne Marie Jensen

Kvindeliv Podcast Fertilitet og Fysioterapi med Anne Marie Jensen

Vidste du, at fysioterapi kan være med til at styrke din fertilitet?

I denne episode af min podcast Kvindeliv har jeg inviteret fysioterapeut Anne Marie Jensen ind, som fortæller om, hvordan hun behandler kvinder i alle aldre med forskellige fertilitetsudfordinger ved hjælp af Fysioterapi. 

I hendes klinik i København får Anne Marie besøg af kvinder der er i fertilitetsbehandling, da de oplever udfordringer med fertiliteten på grund af blandt andet på grund af PCOS, deres alder, eller arvæv fra tidligere underlivsinfektioner. 
I denne podcast episode fortæller Anne Marie, hvordan det var ved et tilfælde at hun begyndte sit speciale i kvinders fertilitet. I dag er hun en af de førende fysioterapeuter inden for fertilitetsfremmende fysioterapi. I episoden deler hun ud af sin store viden om kvinders reproduktive sundhed, Mojzisova-metoden, forkerte arbejdstillinger, stress og ikke mindst livmoder-dansen. 
 
Ja, du læste rigtigt. Livmoder-dansen. Her kan du se videoen, Anne Marie nævner i episoden: 'What does the uterus do all day long'.

Du vil, som kvinde, få et helt nyt blik på din krop, efter at have lyttet til dette afsnit. Lyt med hvis du ønsker mere viden om, hvad du selv kan gøre for at skabe bedre betingelser for en kommende graviditet ved hjælp af naturlige og sundhedsfremmende metoder.

Hvis du hellere vil se interviewet fremfor at lytte, så kan du også finde Interviewet på min Youtube kanal.

Her kan læse mere om Anne Marie og finde hendes bog 'Fertilitet og fysioterapi'.Vil du gerne prøve Mojzisova-metoden?

På min online yogaplatform Hormonyoga For Kvinder kan du finde en video med mig, der demonstrerer Mojzisova-metoden, som Anne Marie fortæller om i episoden. 

Her kan du finde målrettede yogavideoer mod hormonubalancer som fx PMS, overgangsalder, fertilitet og menstruationssmerter. Du får også meditationer og vejtrækningsøvelser og jeg vil forklare dig om, hvad du skal være opmærksom på ved hver ubalance. 

Du får som medlem også adgang til en online vidensbank om forskellige hormonbalancer og et kartotek med over 50 hormonhelende opskrifter. Og så kan du være med på to månedlige live yogaworkshops og en månedlig Q&A, hvor du kan få svar på alle spørgsmål du har.

Du kan få 14 dage gratis medlemsskab og kom i gang med hormonyoga om bare 5 minutter:

Klik her for at blive medlem
Om Laura Grubb 
Jeg hedder Laura, og min passion er at guide dig til et liv i mere balance ved at forstå dig selv gennem din cyklus og hormoner. Med min baggrund som yogalærer og kostvejleder ønsker jeg at give dig værktøjerne til at få en krop i balance, samtidig med du lærer om, hvad der kendetegner dig som kvinde og hvordan du kan gøre det til din største styrke. Det er min mission – og jeg glæder mig til at have dig med på rejsen.
Følg med på InstagramFacebook og Youtube

Ansvarsfraskrivelse 

Information i dette blogindlæg har kun til formål at informere og oplyse. Indholdet er et resultat af Lauras egen research og erfaringer. Indholdet er ikke tænkt som en erstatning for rådgivning af en læge eller anden sundhedsrådgiver eller anden information fundet på et produkt eller pakke. Brug ikke indholdet til at diagnosticere eller behandle et helbredsproblem eller sygdom, eller til at udskrive medicin eller anden behandling. Tal altid med din læge eller anden sundhedsrådgiver, før du tager nogen medicin, kosttilskud, urter eller foretager nogen behandling for et helbredsproblem. Hvis du har eller mistænker, at du har et medicinsk problem, kontakt din læge omgående. Afvis ikke lægelig rådgivning og afvent ikke at søge lægehjælp på grund af noget, du har lært via min hjemmeside og andre kanaler. Information og udtalelser vedrørende kosttilskud og præventionsmidler er ikke evalueret af Sundhedsstyrelsen og er ikke tiltænkt at diagnosticere, behandle eller eliminere nogen sygdom.

Mit bedste råd til, hvis du oplever symptomer på stress
Hormonsystemets grundprincipper

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!