PCOS - hvad er det og hvad kan du gøre ved det?

blog-hvad-er-pcos

Døjer du med en uregelmæssig cyklus og måske endda fertilitetsproblemer?

Så kan det være, du har PCOS.

Og så vil jeg anbefale dig at lytte til min seneste episode af min podcast Kvindeliv.

I den forklarer jeg dig:

  • Hvad PCOS er
  • Hvad symptomerne er
  • Hvad du kan gøre ved det

Har du ikke PCOS?

Så er episoden er stadig relevant for dig.

For jeg forklarer også en del om vigtigheden af blodsukkeret for den gerenelle hormonbalance, og det vil også kunne hjælpe dig med fx PMS, overgangsaldergener og menstruationssmerter.

Hvad er PCOS?

Kort og godt står PCOS for Poly Cystisk Ovarie Syndrom.

Det er en hormonel ubalance forårsaget af forhøjede niveauer af androgene hormoner.

Nogle af de typiske problemer, som PCOS forårsager er en uregelmæssig cyklus og fertilitetsproblemer. Det kan for nogle også give symptomer som overvægt, akne, hårtab på hovedet og øget skægvækst i ansigtet. Den gode nyhed er, at du kan vende PCOS med den rigtige kost, træning og livsstil. Og det vil jeg fortælle dig om i den her podcastepisode.

Lyt til episoden her:


Har du spørgsmål til podcasten eller ønsker til kommende afsnit?

Så er du altid velkommen til at skrive dem til mig på support@lauragrubb.dk eller på min instagramprofil.

Det betyder mere, end du aner, hvis du vil støtte op om Kvindeliv ved at give mig en anmeldelse på iTunes eller dele om podcasten på de sociale medier, når du lytter med. Forhåbentligt gør det, at endnu flere kan lytte med og få glæde af den viden og erfaringer, både jeg og mine gæster deler.Vidste du, at du kan bruge hormonyoga til at få et stabilt blodsukker?

Til sidst i episoden nævner jeg en yogavideo for blodsukkeret, som ligger på min yogaplatform Hormonyoga for kvinder.

Hvis du ikke allerede er medlem, kan du få en gratis prøveperiode her.

Som medlem på min yogaplatform Hormonyoga for kvinder får du: 

  • +70 hormonyoga, meditation og akupressurvideoer (og nye hver måned)

  • Månedlig live begivenhed med hormonyoga og Q&A

  • Medlemsskab af facebookgruppe kun for medlemmer

  • Yoga challenges og events kun for medlemmer

Få 7 dages gratis medlemsskab uden binding her >Om Laura Grubb 


headshot-laura-300x300

Jeg hedder Laura, og min passion er at guide dig til et liv i mere balance ved at forstå dig selv gennem din menstruationscyklus og hormoner. Med min baggrund som yogalærer og kostvejleder ønsker jeg at give dig værktøjerne til at få en krop i balance, samtidig med du lærer om, hvad der kendetegner dig som kvinde og hvordan du kan gøre din menstruationscyklus og hormoner til din største styrke. Det er min mission – og jeg glæder mig til at have dig med på rejsen.

Følg med på InstagramFacebook og YoutubeAnsvarsfraskrivelse

Information i dette blogindlæg har kun til formål at informere og oplyse. Indholdet er et resultat af Lauras egen research og erfaringer. Indholdet er ikke tænkt som en erstatning for rådgivning af en læge eller anden sundhedsrådgiver eller anden information fundet på et produkt eller pakke. Brug ikke indholdet til at diagnosticere eller behandle et helbredsproblem eller sygdom, eller til at udskrive medicin eller anden behandling. Tal altid med din læge eller anden sundhedsrådgiver, før du tager nogen medicin, kosttilskud, urter eller foretager nogen behandling for et helbredsproblem. Hvis du har eller mistænker, at du har et medicinsk problem, kontakt din læge omgående. Afvis ikke lægelig rådgivning og afvent ikke at søge lægehjælp på grund af noget, du har lært via min hjemmeside og andre kanaler. Information og udtalelser vedrørende kosttilskud og præventionsmidler er ikke evalueret af Sundhedsstyrelsen og er ikke tiltænkt at diagnosticere, behandle eller eliminere nogen sygdom.

3 sjove videoer om menstruationscyklussen, du bør se i dag
Hvorfor spiser du mere, når du er stresset?

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!