3 sjove videoer om menstruationscyklussen, du bør se i dag

Annika Aakjær Menstruationens Dag Menstruation Zulu Dag nr 2

Glædelig Menstruationens Dag!

I dag d. 28. maj 2022 er det Menstruationens dag.

Menstruation er desværre (stadig) belagt med tabu, men ville det ikke være rart, hvis vi kunne grine lidt af menstruationen sammen?

Derfor har jeg fundet tre af mine yndlingsvideoer om menstruation, der altid får mig til at grine.


1. Marcia Belsky: NASA foreslår 100 tamponer til kvindelig astronaut

I 1978 da Sally Rider var en af de første kvinder til at flyve ud på en 1-uges rejse i rummet, foreslog NASA at hun tog 100 tamponer med på turen til sin menstruation. 100! Det har komikeren Marcia Belsky lavet en fantastisk sang om her.

Varighed: 3 min
2. Tre mænd prøver at have menstruation

Tænk hvis mænd kunne få lov at mærke, hvad det – helt praktisk – vil sige, at have sin menstruation? Her er en video, hvor tre modige (og sjove) mænd får lov at prøve at have menstruation en hel uge.

Varighed: 5 min


 

3. Annika Aakjær: Om dag nr. 2 i menstruationen

Annika sang en fantastisk sang om Dag nr. 2 i menstruationen til Zulu Comedy Galla i 2019. Hun fik hele salen til at storgrine med hendes bramfri og komiske forklaringer om menstruation, og jeg tror du vil opleve det samme.

Varighed: 10 min Er du nysgerrig på at lære mere om din menstruationscyklus?  

Så kan du lære om de fire faser i din menstruationscyklus i min gratis guide Cyklusguiden, som du kan hente lige her:

Cyklusguiden-Paperback-2-264x300

Download Cyklusguiden her


Om Laura Grubb 

headshot-laura-300x300

Jeg hedder Laura, og min passion er at guide dig til et liv i mere balance ved at forstå dig selv gennem din menstruationscyklus og hormoner. Med min baggrund som yogalærer og kostvejleder ønsker jeg at give dig værktøjerne til at få en krop i balance, samtidig med du lærer om, hvad der kendetegner dig som kvinde og hvordan du kan gøre din menstruationscyklus og hormoner til din største styrke. Det er min mission – og jeg glæder mig til at have dig med på rejsen.
Følg med på InstagramFacebook og Youtube


Ansvarsfraskrivelse

Information i dette blogindlæg har kun til formål at informere og oplyse. Indholdet er et resultat af Lauras egen research og erfaringer. Indholdet er ikke tænkt som en erstatning for rådgivning af en læge eller anden sundhedsrådgiver eller anden information fundet på et produkt eller pakke. Brug ikke indholdet til at diagnosticere eller behandle et helbredsproblem eller sygdom, eller til at udskrive medicin eller anden behandling. Tal altid med din læge eller anden sundhedsrådgiver, før du tager nogen medicin, kosttilskud, urter eller foretager nogen behandling for et helbredsproblem. Hvis du har eller mistænker, at du har et medicinsk problem, kontakt din læge omgående. Afvis ikke lægelig rådgivning og afvent ikke at søge lægehjælp på grund af noget, du har lært via min hjemmeside og andre kanaler. Information og udtalelser vedrørende kosttilskud og præventionsmidler er ikke evalueret af Sundhedsstyrelsen og er ikke tiltænkt at diagnosticere, behandle eller eliminere nogen sygdom.
Hvornår skal jeg gå på date i min cyklus?
PCOS - hvad er det og hvad kan du gøre ved det?

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!