Hormonsystemets grundprincipper

Laura Grubb hormonyoga yoga hormoner menstruationscyklus menstruation

Hvor godt kender du dit hormonsystem?

I dette afsnit af min podcast Kvindeliv får du lov til at sidde med blandt deltagerne på min Hormonyoga for Kvinder Uddannelse, som blev afholdt i efteråret 2021.

Optagelsen er fra vores første teoretiske workshop om hormonsystemets grundprincipper, hvor vi dykker ned i det kvindelige hormonsystem og hvert enkelt hormon, som er relevant for os kvinder.  

Blandt andet hormonerne kortisol, østrogen, progesteron og testosteron og mange flere.


Kunne du tænke dig at undervise kvinder i hormonyoga?

Og vil du gerne forstå på et dybere plan, hvad hormonyoga er og hvorfor det virker?

Så er min Hormonyoga for Kvinder Uddannelse for dig.

Du vil blive uddannet som underviser i hormonyoga og du vil lære, hvordan yogaen kan bruges terapeutisk til at hjælpe kvinder med at få hormoner i balance

Du vil også få en dybere forståelse af kvindens hormonsystem og menstruationscyklus, så du kan vejlede kvinder til et liv i større hormonel balance.

Med den her uddannelse kan du:

  • Undervise hormonyoga i yogastudier og online
  • Afholde foredrag om kvindens menstruationscyklus og hormonbalance
  • Lave 1:1 sessioner med kvinder om hormonubalancer og behandling med hormonyoga, mad og livsstil


Læs mere om uddannelsen herunder.

Læs mere om Hormonyoga for Kvinder UddannelsenOm Laura Grubb 
Jeg hedder Laura, og min passion er at guide dig til et liv i mere balance ved at forstå dig selv gennem din cyklus og hormoner. Med min baggrund som yogalærer og kostvejleder ønsker jeg at give dig værktøjerne til at få en krop i balance, samtidig med du lærer om, hvad der kendetegner dig som kvinde og hvordan du kan gøre det til din største styrke. Det er min mission – og jeg glæder mig til at have dig med på rejsen.
Følg med på InstagramFacebook og Youtube

Ansvarsfraskrivelse 

Information i dette blogindlæg har kun til formål at informere og oplyse. Indholdet er et resultat af Lauras egen research og erfaringer. Indholdet er ikke tænkt som en erstatning for rådgivning af en læge eller anden sundhedsrådgiver eller anden information fundet på et produkt eller pakke. Brug ikke indholdet til at diagnosticere eller behandle et helbredsproblem eller sygdom, eller til at udskrive medicin eller anden behandling. Tal altid med din læge eller anden sundhedsrådgiver, før du tager nogen medicin, kosttilskud, urter eller foretager nogen behandling for et helbredsproblem. Hvis du har eller mistænker, at du har et medicinsk problem, kontakt din læge omgående. Afvis ikke lægelig rådgivning og afvent ikke at søge lægehjælp på grund af noget, du har lært via min hjemmeside og andre kanaler. Information og udtalelser vedrørende kosttilskud og præventionsmidler er ikke evalueret af Sundhedsstyrelsen og er ikke tiltænkt at diagnosticere, behandle eller eliminere nogen sygdom.

Fertilitet og Fysioterapi med Anne Marie Jensen
Hvorfor er min menstruation forsinket?

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!