Menstruatingfasen - Et andet perspektiv på din menstruation

Menstruating

Frygter du 'den tid på måneden'?

Kalder du den 'mit lort'?

Så lad mig give dig et andet perspektiv på din menstruation.

I den her uges video giver jeg dig mine bedste tips til en menstruatingfase, du kan se frem til:


Fortæl mig endelig hvordan din oplevelse med din menstruatingfasen er i kommentarerne herunder.

Vil du lære mere om, hvordan dine hormoner påvirker dig?

Download en Cyklusguide her... https://cyklusguiden.dk


Om Laura Grubb 

Jeg hedder Laura, og min passion er at guide dig til et liv i mere balance ved at forstå dig selv gennem din cyklus og hormoner. Med min baggrund som yogalærer og kostvejleder ønsker jeg at give dig værktøjerne til at finde vejen til en krop i balance, samtidig med du lærer om, hvad der kendetegner dig som kvinde og hvordan du kan gøre det til din største styrke. Det er min mission – og jeg glæder mig til at få dig med på rejsen!

Følg med på Instagram, Facebook og Youtube

Har du PCOS? Så læs den her historie
Openingfasen – stigende østrogen og forårsfornemmelser

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!