Kvinde, sådan forløser du dit potentiale - en snak med Tantra Thomas

Tantra Thomas

Lyt med i en ærlig og åben snak om tantra og kvindens seksualitet. Jeg inviterede spontant min ven Tantra-Thomas til en snak om kvindens uforløste seksuelle potentiale for at høre hans perspektiv og erfaringer fra sit arbejde som tantramassør.

Du vil i podcasten lære om:

  • Thomas' vej ind i tantra fra depression
  • Hvad er tantra ifølge en tantramassør som ham
  • Hvordan du kommer i gang med tantra som kvinde og hvad du skal være opmærksom på
  • Forskellen på mænd og kvinder seksuelt
  • Seksuelt nedlukkethed og seksuelle traumer hos kvinder
  • Penetration vs invitration
  • Grænser og vigtigheden af at kunne sige nej

Hvis du har lyst til at lære mere om tantra hos mig, så begynder vi en 30-dages online LOVE challenge med en kraftfuld ikke-seksuel tantrisk øvelse, der hjælper til at forbedre din indre maskuline og feminine energi. Det foregår fra 1.-29. februar i mit online community Hormonyoga for kvinder. Bliv medlem på lauragrubb.dk.

Har du lyst til at lære mere om Thomas' arbejde og måske lære at sætte grænser fra ham, ligesom jeg gjorde, så kan du finde ham på https://www.slow-bodywork.com.

Til slut nævner Thomas virksomheden Bevidst, som på nuværende tidspunkt ikke eksisterer længere. Thomas holder stadig indimellem events, og du kan følge ham på instagram på @slow.bodywork
Og nu vil jeg gerne høre fra dig – hvordan er din oplevelse?

Fortæl mig i kommentarerne:

• Hvad er din erfaring med tantra?


Jeg vil elske at høre fra dig 🥰


Kærlig hilsen


Laura Grubb signatur
 

Vil du gerne lære mere om tantra fra et feminint perspektiv?

hormonyoga for kvinder

Så bliv en del af mit community Hormonyoga for kvinder. Her holder jeg indimellem masterclasses om tantra, og du vil finde tantriske øvelser og hormonyoga der understøtter din kvindekrop. Du kan få en gratis prøveperiode på 7 dage.

Du bliver også en del af vores lukkede facebookgruppe, hvor du kan sparre med andre kvinder om cyklus, hormoner, yoga og alt det der handler om at være kvinde.

Prøv 7 dage gratis her
Om Laura Grubb


headshot-laura-300x300

Jeg hedder Laura, og min passion er at vise dig, hvordan du får et liv i bedre balance ved at forstå dig selv gennem din menstruationscyklus og hormoner. Jeg er oprindeligt uddannet cand.soc i Service Management, men valgte efter et stressammenbrud at uddanne mig som hormonyogalærer og kostvejleder med speciale i hormonsystemet. Mit ønske er give dig værktøjerne til at få en krop i balance, samtidig med du lærer, hvad der kendetegner dig som kvinde og hvordan du kan gøre din menstruationscyklus og hormonbalance til din største styrke. Det er min mission – og jeg glæder mig til at have dig med på rejsen.

Følg med på InstagramFacebook og YoutubeAnsvarsfraskrivelse

Information i dette blogindlæg har kun til formål at informere og oplyse. Indholdet er et resultat af Lauras egen research og erfaringer. Indholdet er ikke tænkt som en erstatning for rådgivning af en læge eller anden sundhedsrådgiver eller anden information fundet på et produkt eller pakke. Brug ikke indholdet til at diagnosticere eller behandle et helbredsproblem eller sygdom, eller til at udskrive medicin eller anden behandling. Tal altid med din læge eller anden sundhedsrådgiver, før du tager nogen medicin, kosttilskud, urter eller foretager nogen behandling for et helbredsproblem. Hvis du har eller mistænker, at du har et medicinsk problem, kontakt din læge omgående. Afvis ikke lægelig rådgivning og afvent ikke at søge lægehjælp på grund af noget, du har lært via min hjemmeside og andre kanaler. Information og udtalelser vedrørende kosttilskud og præventionsmidler er ikke evalueret af Sundhedsstyrelsen og er ikke tiltænkt at diagnosticere, behandle eller eliminere nogen sygdom.

Perimenopausen og menopausen - det skal du være forberedt på
Uregelmæssig menstruation? Her er årsagen og løsningen

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!