Har du lige fået din menstruation?

Har du lige fået din første menstruation Laura Grubb teenage piger menstruationscyklus

Har du en datter, lillesøster, kusine, niece eller måske en veninde, der lige har fået sin menstruation?

Eller måske har du, som læser dette blogindlæg, selv lige fået din menstruation?

Jeg har kun én ting at sige til dig:

Tillykke!

Ja, jeg mener det.

Det er fantastisk at have en menstruationscyklus, så du kan godt begynde at glæde dig.

Det er en misforståelse, at der er noget forkert, skamfuldt eller belastende ved at have en menstruationscyklus.

Du går igennem en hormonel forandring

Du går lige nu igennem en stor hormonel forandring.

Og det kan føles som et kæmpe kaos indimellem.

Men der er en mening med kaosset.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at få svar på de spørgsmål, du sikkert sidder med lige nu, som fx:

  • Hvorfor får jeg menstruation?

  • Hvad sker der i løbet af min cyklus?

  • Hvad betyder det her for mig?


Jeg har skrevet en bog til dig

Jeg har skrevet en bog, som skal være med til at vise unge kvinder, hvorfor menstruationen er en fantastisk del af at være kvinde og ikke behøver være en byrde.

Jeg kalder den for 'Tillykke - Du har fået menstruation'.

Tillykke du har fået menstruation (1)

Det er en bog til piger, forældre til piger og undervisere, der gerne vil lære om, hvordan det er at få sin første menstruation. 


Du vil i bogen blandt andet få:

  • En forklaring af hvad menstruation er og hvorfor man får menstruation

  • En guide til hvad man kan bruge cyklussen til

  • Viden om hvad der sker i puberteten for piger og drenge

  • Gode råd til hvad du kan gøre ved ubalancer i cyklussen

  • Og meget mere…

​​Jeg har skrevet den her bog, fordi jeg har et brændende ønske om, at unge piger får en anden oplevelse af den første menstruation end den, de fleste kvinder har haft indtil nu.

Jeg håber, du har lyst til at læse den og dele den med dem, du tænker, kan have glæde at læse sådan en guide.

Alle er velkomne til at læse med - drenge, piger og mænd og kvinder.

Du kan bestille bogen lige her:

Bestil bogenTusind tak ♥️

Laura signatur

headshot-laura-300x300

Ansvarsfraskrivelse 

Information i dette blogindlæg og video har kun til formål at informere og oplyse. Indholdet er et resultat af Lauras egen research og erfaringer. Indholdet er ikke tænkt som en erstatning for rådgivning af en læge eller anden sundhedsrådgiver eller anden information fundet på et produkt eller pakke. Brug ikke indholdet til at diagnosticere eller behandle et helbredsproblem eller sygdom, eller til at udskrive medicin eller anden behandling. Tal altid med din læge eller anden sundhedsrådgiver, før du tager nogen medicin, kosttilskud, urter eller foretager nogen behandling for et helbredsproblem. Hvis du har eller mistænker, at du har et medicinsk problem, kontakt din læge omgående. Afvis ikke lægelig rådgivning og afvent ikke at søge lægehjælp på grund af noget, du har lært via min hjemmeside og andre kanaler. Information og udtalelser vedrørende kosttilskud og præventionsmidler er ikke evalueret af Sundhedsstyrelsen og er ikke tiltænkt at diagnosticere, behandle eller eliminere nogen sygdom.


Om Laura Grubb 

Jeg hedder Laura, og min passion er at guide dig til et liv i mere balance ved at forstå dig selv gennem din cyklus og hormoner. Med min baggrund som yogalærer og kostvejleder ønsker jeg at give dig værktøjerne til at finde vejen til en krop i balance, samtidig med du lærer om, hvad der kendetegner dig som kvinde og hvordan du kan gøre det til din største styrke. Det er min mission – og jeg glæder mig til at få dig med på rejsen!

Følg med på Instagram, Facebook og Youtube

Lækre mættende kokospandekager
3 gode råd til overgangsalderen og menopausen