Du kan bruge hormonyoga for fertiliteten

Fertilitetsyoga yoga for fertilitet meditation Laura Grubb hormonyoga yogaøvelser yogastilling infertilitet

Vidste du, at hormonyoga kan hjælpe med at styrke din fertilitet?

Den her yogavideo har til formål at vise dig, hvordan du kan bruge yoga, akupressur og meditation til at forbedre din fertilitet.

Evnen til at blive gravid afhænger af mange faktorer. Dels din genetik, matchet med din partner/donor og livsstil.

De første to kan vi ikke gøre så meget ved, men det sidste er et område, hvor vi kan gøre det bedste vi kan for at skabe de mest gunstige forhold for en undfangelse.

Prøv den her gratis yogavideo

Den her yogavideo fokuserer på, hvordan du med yogaen og meditation kan bringe ro i kroppen og skrue ned for stressen, så kroppen naturligt føler sig i balance.

I videoen, vil vi også arbejde med at stimulere området omkring livmoderen og bækkenet med yogastræk. Og så vil vi mentalt arbejde med at slippe kontrollen og finde en tillid og accept af situationen, så du kan være i den proces, du står i lige nu.

Sådan bruger du videoen

Jeg vil anbefale at lave den her gratis yogavideo 2-4 gange om ugen i en måned, og se om du mærker en forskel mentalt og fysisk.

Jeg har delt den med dig som en smagsprøve på min yogaplatform, der er spækket med mange flere yogavideoer for din hormonbalance. Vi har også et yogaprogrammer særligt målrettet fertiliteten.

Du får som medlem også adgang til en online guide for fertiliteten og et kartotek med over 50 hormonhelende opskrifter. Og så kan du være med på to månedlige live yogaworkshops og en månedlig Q&A, hvor du kan få svar på alle spørgsmål du har.

OBS: Vend altid først med din læge, hvis du oplever fertilitetsudfordringer, så du kan finde frem til den underliggende årsag. Der kan være specifikke årsager, som du har brug for lægefaglig rådgivning til, og som går udover, hvad den her video kan gøre for dig. Den her video er ment som et supplement til din igangværende behandling for fertilitetsudfordringer. Jeg håber, den vil give dig den hjælp og støtte, du har brug for i din proces.

Vil du gerne have adgang til flere hormonyogavideoer?

Få en gratis prøveperiode til min online platform Hormonyoga for kvinder med hormonyogavideoer, meditation og akupressur specialdesignet til dit hormonsystem.

Her kan du finde målrettede yogavideoer mod hormonubalancer som fx PMS, overgangsalder, fertilitet og menstruationssmerter. Du får også meditationer og vejtrækningsøvelser og jeg vil forklare dig om, hvad du skal være opmærksom på ved hver ubalance. 

Du kan få en gratis prøveperiode og kom i gang med hormonyoga om bare 5 minutter:

Klik her for at blive medlem og prøve flere hormonyogavideoer
Om Laura Grubb

Jeg hedder Laura, og min passion er at guide dig til et liv i mere balance ved at forstå dig selv gennem din cyklus og hormoner. Med min baggrund som yogalærer og kostvejleder ønsker jeg at give dig værktøjerne til at få en krop i balance, samtidig med du lærer om, hvad der kendetegner dig som kvinde og hvordan du kan gøre det til din største styrke. Det er min mission – og jeg glæder mig til at få dig med på rejsen.

Ansvarsfraskrivelse

Laura Grubb anbefaler dig at tjekke med din læge før du begynder brugen af yogavideoerne for at undgå og reducere risikoen for skader. Når man deltager i et hvilket som helst træningsprogram er der risiko for fysiske skader. Når du laver denne yogavideo er du enig i, at du laver den for egen risiko og at Laura Grubb ikke kan holdes ansvarlig for skader som resultat af yogavideoerne. Tak for din forståelse.

Opskrift på Østrogen Detox Smoothie
Lækre mættende kokospandekager

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!