Har du ubalance i dine hormoner?

Mindfulness sten rocks balance Laura Grubb Har du ubalance i dine hormoner?

Da jeg fandt ud af, at jeg havde ubalance i mine hormoner...

Så anede jeg det slet ikke.

Jeg troede, at det var normalt at være træt, stresset, udkørt.

Jeg havde haft en sød tand og trang til sukker hele mit liv, så det bare var blevet en del af min personlighed.

Jeg havde haft det i så mange år, at jeg slet ikke kunne huske, hvornår det var startet.

Det var først bagefter, da mine hormoner vendte tilbage til balance, at jeg indså, hvor slemt det faktisk havde stået til.

Derfor er det også min tese, at de fleste kvinder i det moderne Danmark går rundt med en hormonubalance uden at være klar over det.

Fordi vi tror, at det er normen at være trætte og udkørte og at have menstruationssmerter og PMS.

Men det er det ikke.

Du kan finde ud af, om dine symptomer stammer fra en hormonel ubalance, og hvad du kan gøre ved det.


Kan du nikke genkendende til nogle af disse symptomer?

Fordøjelse og stress:

 • Trang til kulhydrater/overspisning

 • Trang til sukker, chokolade og søde sager

 • Afhængighed af kaffe, sodavand og energidrikke

 • Springer måltider over

 • Angst

 • Vågner op om natten

 • Søvnløshed

 • Hovedpine

 • Lav sexlyst

 • Øget ansigt-/kropshår

 • Vægtøgning

 • Lavt stofskifte

 • Diabetes

Afskaffelse af affaldsstoffer

 • Irritabel tyktarm (IBS)

 • Oppustethed og væskeophobning

 • Forstoppelse

 • Diarré eller løs afføring

 • Akne eller cystisk akne

 • Hårskæl

 • Eksem

 • Hårtab

 • Fedtet hud

 • Kropslugt

 • Nattesved

Cyklussen:

 • Humørsvingninger

 • PMS

 • Irregulær menstruationscyklus

 • Ømme bryster

 • Kramper

 • Kraftige menstruationer

 • Smertefulde menstruationer

 • Manglende menstruationer

 • Migræner

 • Depression

 • Fibromer

 • Uforklarlig infertilitet

 • Æggestokkecyster

 • Cyster i brysterne

 • PCOS (Polycystic Ovarian Syndrome)

Hvis du kan sige ja til mange af de her symptomer, så kan det være tegn på en hormonel ubalance i kroppen.

Men fortvivl ikke, for det er normalt at få mange forskellige symptomer, når din krop er i hormonel ubalance.

Men det betyder også, at når du sætter ind et sted, vil det have effekt på alle de andre områder.
Vil du gerne vide, hvad du kan gøre ved hormonubalancer?

Så læs mit blogindlæg eller lyt til min podcast Kvindeliv, hvor jeg fortæller om min 5-trins model for hormoner i balance.


Vil du gerne have adgang til flere råd, eller personlig vejledning?

Så kan du få min sparring på dine hormonubalancer én gang om måneden, når jeg holder en LIVE Q&A for mine medlemmer. Du kan få en gratis prøveperiode til min medlemskabsklub Hormonyoga For Kvinder, hvor du også får adgang til hormonyogavideoer, meditation og akupressur specialdesignet til dit hormonsystem. Som medlem har du også adgang til en vidensbank og opskriftkartotek med massere af vejledning til hormonubalancer. 

Du kan du finde målrettede yogavideoer mod hormonubalancer som fx PMS, overgangsalder, fertilitet og menstruationssmerter. Du får også meditationer og vejtrækningsøvelser og jeg vil forklare dig om, hvad du skal være opmærksom på ved hver ubalance. 

Du kan få en gratis prøveperiode og kom i gang med hormonyoga om bare 5 minutter:

Klik her for at blive medlem og få flere råd


Kærlig hilsen

Laura signatur
Om Laura Grubb 

Jeg hedder Laura, og min passion er at guide dig til et liv i mere balance ved at forstå dig selv gennem din cyklus og hormoner. Med min baggrund som yogalærer og kostvejleder ønsker jeg at give dig værktøjerne til at finde vejen til en krop i balance, samtidig med du lærer om, hvad der kendetegner dig som kvinde og hvordan du kan gøre det til din største styrke. Det er min mission – og jeg glæder mig til at få dig med på rejsen!

Følg med på InstagramFacebook og Youtube
Ansvarsfraskrivelse 

Information i dette blogindlæg og video har kun til formål at informere og oplyse. Indholdet er et resultat af Lauras egen research og erfaringer. Indholdet er ikke tænkt som en erstatning for rådgivning af en læge eller anden sundhedsrådgiver eller anden information fundet på et produkt eller pakke. Brug ikke indholdet til at diagnosticere eller behandle et helbredsproblem eller sygdom, eller til at udskrive medicin eller anden behandling. Tal altid med din læge eller anden sundhedsrådgiver, før du tager nogen medicin, kosttilskud, urter eller foretager nogen behandling for et helbredsproblem. Hvis du har eller mistænker, at du har et medicinsk problem, kontakt din læge omgående. Afvis ikke lægelig rådgivning og afvent ikke at søge lægehjælp på grund af noget, du har lært via min hjemmeside og andre kanaler. Information og udtalelser vedrørende kosttilskud og præventionsmidler er ikke evalueret af Sundhedsstyrelsen og er ikke tiltænkt at diagnosticere, behandle eller eliminere nogen sygdom.Mand, kend din kvindes cyklus
Mine 5 bedste råd for hormoner i balance

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!