Læs om min historie og hvorfor jeg begyndte at undervise i kvindens cyklus og hormoner

Hej !

Jeg hedder Laura, og jeg synes, at den kvindelige menstruationscyklus og hormonbalance er noget af det mest fascinerende ved det at være kvinde.

Men det har ikke altid været sådan.

Der var engang, hvor jeg levede et liv i overhalingsbanen med 12-taller på stribe og profilerede jobs inden for businessverdenen.

​I 2014 gik det helt galt. Efter mange måneder med meget alvorlige stresssymptomer, gik det endelig op for mig.

Jeg havde stress.

Alvorlig stress.

Jeg gik direkte ind i en 1-årig langtidssygemelding, og fik lavet en total U-vending i mit liv.

Efter stressen og en rejse på Bali begyndte jeg at forstå, at mine hormoner var fuldstændig ude af balance.

Pludselig gav det hele mening. De enorme humørsvingninger, min søvnløshed, stress, maveproblemer, PMS.

Det hele hang jo sammen.

​Jeg begyndte at researche og prøve alt det, jeg lærte, af på min egen krop.

Efter noget tid begyndte alt at falde på plads.

Min mave faldt til ro for første gang i flere år, søvnen vendte tilbage, humøret blev stabilt.

Jeg kunne ikke forstå, hvorfor jeg ikke havde hørt om det her før.

Og hvorfor der ikke var flere, der talte om det.

Derfor besluttede jeg at starte min virksomhed.

For det her er viden, som alle kvinder bør have om deres krop.

​Og det er den viden jeg vil dele med dig.

Kærlig hilsen
Laura

HVAD BASERER JEG DET PÅ?

maybrittholm_lg-66

Yoga Terapi

Jeg er uddannet yogalærer i yogaterapi ved Tina Nance Yoga Therapy og i hatha & vinyasa ved Louise Lau Justesen. Yogaterapi kombinerer kinesisk medicin, yoga og mindfulness og går ind og arbejder intuitivt med både krop, sind og følelser. Yogaterapi har været et afgørende værktøj i min egen stressbehandling og hormonbalancerende aktiviteter, og derfor er det et kerneområde i min undervisning.

Hormonvenlig kost

Som kostvejleder v/Birgitte Nymann og apprentice hos Nicole Jardim ved jeg, hvor ufattelig vigtigt det, vi spiser, er for vores hormonbalance. Jeg har mærket på egen krop, hvor essentiel kosten er for min hormonbalance, og det er den erfaring, jeg tager med i al min undervisning. Hvor det er relevant anbefaler jeg også urter og kosttilskud, der er målrettet de ubalancer, kvinder kan opleve.

om-Hormonvenlig-kost
om-Kinesisk-medicin

Traditionel Kinesisk Medicin

Jeg tager afsæt i 5 element teorien fra kinesisk medicin, der fokuserer på de 12 meridianbaner i kroppen, som er fordelt i elementerne Ild, Jord, Metal, Vand og Træ. Jeg fokuserer på, hvordan kroppen, tankerne, følelser og vores kost hænger sammen ud fra et holistisk perspektiv, og hvordan vi kan bruge den viden til at skabe større balance i kroppen.

Cyklussen og de fire faser

Viden om kvinders cyklus og de fire faser er et område, som kun for nylig er kommet frem i vores bevidsthed. Menstruationscyklussen har været et tabubelagt område, og det har skabt en masse uvidenhed. Men det er faktisk ældgammel intuitiv viden, som man allerede var bevidst om for flere tusinde år siden. Det er den viden, jeg har fundet frem til i min research, og som jeg ønsker at dele med dig. Selv hvis du ikke har en cyklus, kan det stadig være relevant for dig at forstå, hvordan en cyklisk livsstil harmonerer med livet som kvinde.

om-Cyklussen-og-de-fire-faser
om-Mindfulness-og-meditation

Mindfulness og meditation

Min egen erfaring med mindfulness og meditation har lært mig værdien i at bruge vejrtrækningen og nærværet til blive bedre til at rumme følelser og skabe balance i kroppen. I mit arbejde bruger jeg praktiske og nemme mindfulnessøvelser, der træner dig i at blive bedre til at håndtere livets udfordringer og acceptere alle de forandringer, der konstant sker i livet.

Akademisk baggrund

Inden jeg valgte at arbejde med kvindens cyklus og hormoner, arbejdede jeg som projektleder, hvor jeg brugte min akademiske kandidatuddannelse i Service Management fra Copenhagen Business School. Den baggrund hjælper mig idag med at tilgå viden om hormoner og cyklussen fra en kritisk og akademisk vinkel, så du er sikker på at få viden med substans hos mig.

om-Akademisk-baggrund

Referencer

PODCASTINTERVIEWS

MIT TEAM

JuliaEileen-1

Laura Grubb

CEO

Jeg hedder Laura, og det er mig, som er kvinden bag den her side. Jeg har en kandidat i Service Management fra CBS, men lagde vejen helt om i 2014 efter en stresssygemelding, som fik mig til at vælge en helt ny måde at leve på – og det var her, at interessen for cyklussen og hormoner kom ind i mit liv. Jeg er 34 år, bor på Østerbro og jeg elsker at gå ture i Parken, danse til Lizzo med mine lydisolerende hørebøffer på og rejse ud på eventyr i eksotiske lande med min computer under armen. 

Emilie Ringkvist Nielsen

Emilie Ringkvist Nielsen

Community Manager

Mit navn er Emilie, og jeg er en smilende, ung kvinde på 24 år. Udover at arbejde hos Laura, læser jeg en kandidat i kommunikation og markedsføring på Copenhagen Business School. Jeg brænder nemlig for at kommunikere stærke budskaber, som jeg tror på kan gøre verden til et bedre sted. Et lille fact om mig er derudover, at jeg elsker at se gamle, glamourøse Hollywood film, og min yndlingsret er, alt hvor pasta indgår.

Mission, Vision & Værdier

MISSION

Vi giver dig adgang til værktøjer og værdifuld viden om din kvindekrop, så det styrker din trivsel, hjælper dig til at at stå stærkere i dig selv og giver dig et redskab til at navigere i en foranderlig verden.


VISION

At alle kvinder forstår hvor fantastisk stort et potentiale de gemmer på og har redskaberne til at udleve det.


VÆRDIER:

Selvkærlighed

Fællesskab

Mod