Kommende events

 • (1 hr 30 mins)

  ONLINE // KUN FOR MEDLEMMER

  I denne måned sætter vi fokus på dit womb space. Dit womb, altså området omkring din livmoder og u…

  Læs mere

  ONLINE // KUN FOR MEDLEMMER

  I denne måned sætter vi fokus på dit womb space. Dit womb, altså området omkring din livmoder og underliv, er en kraftig energetisk portal. Er din i balance, kan den være din kilde til intuition, kreativitet og feminin energi. Er den i ubalance, kan det manifestere sig i smerter, hormonelle ubalancer og en følelse af tomhed og indre uro.

  Vi vil i denne yogatime arbejde med womb-yoga, det vil sige yoga med særligt fokus på dit womb space. Vi slutter af med en genkaldelse af dele af din sjæl, som er splintret væk fra dit womb, og bringe dem tilbage til helheden i dit womb igen. Det vil foregå som en guidet meditativ visualisering.

  OBS: Sørg for at lave womb-meditationerne fra de to tidligere sessions i denne måned, før du deltager eller laver denne uges meditation🙏

  Log gerne ind 5-10 minutter før på linket herunder, så du er klar til start.

  Vær med fra vores Zoom-rum - find linket her (husk at logge ind, ellers virker linket ikke)

  Jeg glæder mig til at lave yoga med dig 🙏

  Læs mindre
  Se mere
 • (2 hrs)

  Jeg kommer til Aarhus! 😀

  Jeg er blevet inviteret til at holde et foredrag hos FOF Aarhus mandag d. 2. september kl. 16-18.

  For…

  Læs mere

  Jeg kommer til Aarhus! 😀

  Jeg er blevet inviteret til at holde et foredrag hos FOF Aarhus mandag d. 2. september kl. 16-18.

  Foredraget vil handle om menstruationscyklussen - kvindens hemmelige superkraft - hvor jeg vil gennemgå, hvordan cyklussen fungerer og hvad du som kvinde kan bruge den til.

  Du vil lære om MOON-modellens smarte cyklusværktøj og 5S-modellen for hormoner i balance. Og så vil der være mulighed for at stille spørgsmål og blive klogere på cyklussens mange muligheder.

  Du kan læse mere om foredraget her og købe din billet (koster 150 kr): https://www.fof.dk/da/aarhus/foredrag/sundhed-og-eksistens/menstruationscyklussen-kvindens-hemmelige-superkraft/386961

  Jeg håber, at vi ses 🥰

  Læs mindre
  Se mere