Tantra, seksualitet og nydelse med Fanny Broholm

Podcast Kvindeliv Fanny Broholm tantra seksualitet nydelse

I det her podcast-afsnit havde jeg fornøjelsen af at være vært for Fanny Broholm, en Pleasure and Purpose Coach, som fortalte om den transformative kraft af seksuel energi, vigtigheden af at forstå kvindelig seksualitet og det helbredende potentiale ved nydelse.

Tantra - en misforstået men kraftfuld praksis

Fanny delte indsigter i, hvordan tantra, en praksis, der ofte misforstås, kan tjene som en utrolig kilde til lettelse og en vej til et tilfredsstillende liv. Tantra handler ikke kun om seksuel praksis, men også om at forstå vores krop, vores energi og vores forhold til sanselighed.

Et væsentligt aspekt af samtalen var forskellene mellem mænd og kvinders seksualitet. At forstå disse forskelle og anerkende de unikke behov og grænser for hver enkelt kan fremme bedre forhold til vores kroppe og partnere. I episoden introducerede Fanny konceptet yoni-mapping, en teknik, der hjælper os med at udforske vores seksualitet og forstå vores behov på en mere dybtgående måde.


Seksuel energi og heling

Seksuel energi, ifølge Fanny, kan udnyttes og aktiveres til at opleve en hel kropsorgasme. Dette koncept lyder måske fremmed for mange, men det understreger vores krops stærke potentiale. Denne transformative kraft af seksuel energi strækker sig ud over soveværelset og påvirker andre områder af vores liv, herunder personlig vækst og healing.

Et andet vigtigt emne, der blev diskuteret, var de samfundsmæssige normer og forventninger, der former kvindelig seksualitet. Samfundsmæssigt pres har ofte betinget kvinder til at opfatte seksualitet som en opgave snarere end en vej til nydelse. Denne opfattelse, i høj grad påvirket af patriarkalske og religiøse magter, har ført til traumer, der er gået i arv gennem generationer. Fanny delte, hvordan forståelse og frigørelse af disse begrænsninger kan føre til et sundere forhold til vores seksualitet.


En vej til personlig vækst og heling

Episoden dykkede også ned i udfordringerne ved at diskutere sex på sociale medieplatforme som instagram, og hvordan vibratorer kan hæmme kroppens sensitivitet. Fanny understregede vigtigheden af at prioritere nydelse og afsætte tid til at forbinde med vores kroppe.

Afslutningsvis var samtalen med Fanny Broholm et dybt dyk i forståelsen af seksuel energis transformative kraft, betydningen af nydelse og potentialet i tantra som healingspraksis. Det var en stærk påmindelse om vigtigheden af at forstå og omfavne vores seksualitet som en vej mod personlig vækst og heling. Lyt til episoden for en oplysende snak, der vil udfordre dine syn på seksualitet og nydelse.

Vær med til masterclass i tantra

masterclass

Som noget nyt på min yogaplatform Hormonyoga for kvinder lancerer jeg nu en månedlig live masterclass i tantra. Jeg har nemlig for nylig færdiggjort en tantrauddannelse, og ønsker at vise dig nogle af de mange fordele der er i at bruge tantra i hverdagen.

Næste live masterclass er:

Tirsdag d. 26. september 2023 kl. 16.30-18.00

Kan du ikke deltage live, har du mulighed for at se optagelsen bagefter på platformen.

Du kan deltage ved at være medlem af min online platform Hormonyoga for kvinder. Du får altid de første 7 dage gratis.

Prøv 7 dage gratis her >
Om Laura Grubb


headshot-laura-300x300

Jeg hedder Laura, og min passion er at vise dig, hvordan du får et liv i bedre balance ved at forstå dig selv gennem din menstruationscyklus og hormoner. Jeg er oprindeligt uddannet cand.soc i Service Management, men valgte efter et stressammenbrud at uddanne mig som hormonyogalærer og kostvejleder med speciale i hormonsystemet. Mit ønske er give dig værktøjerne til at få en krop i balance, samtidig med du lærer, hvad der kendetegner dig som kvinde og hvordan du kan gøre din menstruationscyklus og hormonbalance til din største styrke. Det er min mission – og jeg glæder mig til at have dig med på rejsen.

Følg med på InstagramFacebook og YoutubeAnsvarsfraskrivelse

Information i dette blogindlæg har kun til formål at informere og oplyse. Indholdet er et resultat af Lauras egen research og erfaringer. Indholdet er ikke tænkt som en erstatning for rådgivning af en læge eller anden sundhedsrådgiver eller anden information fundet på et produkt eller pakke. Brug ikke indholdet til at diagnosticere eller behandle et helbredsproblem eller sygdom, eller til at udskrive medicin eller anden behandling. Tal altid med din læge eller anden sundhedsrådgiver, før du tager nogen medicin, kosttilskud, urter eller foretager nogen behandling for et helbredsproblem. Hvis du har eller mistænker, at du har et medicinsk problem, kontakt din læge omgående. Afvis ikke lægelig rådgivning og afvent ikke at søge lægehjælp på grund af noget, du har lært via min hjemmeside og andre kanaler. Information og udtalelser vedrørende kosttilskud og præventionsmidler er ikke evalueret af Sundhedsstyrelsen og er ikke tiltænkt at diagnosticere, behandle eller eliminere nogen sygdom.

Hemmeligheden bag optimal fertilitet med professor Peter Humaidan
Hormonspiralen - dens fordele og ulemper

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!