Min oplevelse med brugen af Sikre Perioder som præventionsmetode

Sikre Perioder.jpg

Ja, jeg ved godt jeg sætter meget fokus på prævention i øjeblikket.

Men valget om prævention er noget, som vi alle er nødt til at forholde os til i livet på et eller andet tidspunkt.

Og det rejser ofte mange spørgsmål og forvirring.

Hvad er den bedste metode for mig?

Hvad er bivirkningerne?

Hvor sikkert er det? 

Derfor er vi nødt til at tale om det.

Og tro mig, jeg har siddet med alle de spørgsmål selv.

Og ledt med lys og lygte efter den bedste løsning.


Hvad har jeg så fundet frem til?

Jeg vil være helt ærlig med dig.

Jeg har IKKE fundet den bedste løsning endnu.

For den bedste løsning er efter min mening en som har 0% bivirkninger og 100% sikkerhed.

Og den er desværre ikke udviklet endnu.

(Men den er måske snart på vej - mere om det i et andet blogindlæg).


Jeg har dog fundet det næstbedste alternativ, hvis du spørger mig.

En metode, som ikke har nogen bivirkninger og høj sikkerhed ifølge de studier, der er lavet omkring den.

Den hedder:

Sikre Perioder

eller på engelsk:

Fertility Awareness Method.

Og hvis du tænker:

"Er det ikke den der Kalendermetode? Den blev min tante altså gravid på",

så lyt til mig i den her video.

For det er IKKE det samme.

Og vi er et andet sted i dag end dengang man brugte Kalendermetoden.

Jeg vil ikke påstå, at det her er den bedste metode, der findes.

Eller at det er den rigtige metode for alle.

Vores valg af prævention afhænger blandt andet af, hvor vi er i livet og om vi har en enkelt partner eller flere.


Så min opfordring til dig vil altid være:

Lav grundig research ned i både fordele og ulemper ved hver metode.

Og træf et valg der føles 100% rigtigt for dig.

Ikke for din læge.

Din mor.

Eller din kæreste.

Men for dig.

For i sidste ende er det din krop, det handler om.

Så det er op til dig at vælge det, som føles mest rigtigt.

I den her video fortæller jeg dig min personlige historie med at benytte Sikre Perioder som præventionsmetode.

 

 

Jeg fortæller dig om tre forskellige produkter jeg testede:

  • Kindara
  • Daysy
  • Natural Cycles

Og jeg fortæller dig om, hvordan de virkede for mig og min oplevelse med brugen af dem.

Jeg håber, at det kan gøre dig klogere på, om det her er den rigtige metode for dig.


OBS:

Alt hvad jeg siger i videoerne er et resultat af min egen research og erfaring og har kun til formål at informere og oplyse, ikke at erstatte vejledning af læge eller anden sundhedsrådgiver. Det er altid en god idé at tage kontakt til egen læge, før du skifter præventionsmetode.

Kærlig hilsen
Laura

JuliaEileen-1.jpg

P.s. Kan du lide mine videoer?

Og vil du gerne have jeg laver flere af dem?

Så gør du mig en KÆMPE tjeneste ved at følge mig på youtube og like eller kommentere mine videoer.

Du skal bare klikke på ABONNER lige under videoen:

Skærmbillede 2019-06-03 kl. 11.40.16.png

Og gerne også på den her 'klokke', hvis du gerne vil have besked, hver gang jeg uploader en ny video:

Skærmbillede 2019-06-03 kl. 11.40.33.png

Det gør nemlig, at jeg når ud til endnu flere kvinder, der har brug for mine råd, og giver mig endnu mere motivation til at lave mange flere brugbare videoer ❤️


🌸 Vil du gerne knække koden til din cyklus og lære at leve efter de fire faser? 🌸

Så tilmeld dig mit nyhedsbrev og få samtidig en gratis Cyklusguide med flere tips & tricks til din cyklus.

Ansvarsfraskrivelse 

Information i dette blogindlæg og video har kun til formål at informere og oplyse. Indholdet er et resultat af Lauras egen research og erfaringer. Indholdet er ikke tænkt som en erstatning for rådgivning af en læge eller anden sundhedsrådgiver eller anden information fundet på et produkt eller pakke. Brug ikke indholdet til at diagnosticere eller behandle et helbredsproblem eller sygdom, eller til at udskrive medicin eller anden behandling. Tal altid med din læge eller anden sundhedsrådgiver, før du tager nogen medicin, kosttilskud, urter eller foretager nogen behandling for et helbredsproblem. Hvis du har eller mistænker, at du har et medicinsk problem, kontakt din læge omgående. Afvis ikke lægelig rådgivning og afvent ikke at søge lægehjælp på grund af noget, du har lært via min hjemmeside og andre kanaler. Information og udtalelser vedrørende kosttilskud og præventionsmidler er ikke evalueret af Sundhedsstyrelsen og er ikke tiltænkt at diagnosticere, behandle eller eliminere nogen sygdom.

Om Laura Grubb

Jeg hedder Laura, og min passion er at guide dig til et liv i mere balance ved at forstå dig selv gennem din cyklus og hormoner. Med min baggrund som yogalærer og kostvejleder ønsker jeg at give dig værktøjerne til at finde vejen til en krop i balance, samtidig med du lærer om, hvad der kendetegner dig som kvinde og hvordan du kan gøre det til din største styrke. Det er min mission – og jeg glæder mig til at få dig med på rejsen!


Følg med på Instagram, Facebook og Youtube

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Kategorier