Hvilken type prævention lukker IKKE ned for min cyklus?

Prævention og cyklussen


Har du set min video om hvordan hormonprævention påvirker din cyklus?

Hvis ikke, kan du stadig nå at se den her.


Der svarede jeg nemlig det spørgsmål, jeg oftest får på mine webinarer.

Det NÆSTE spørgsmål jeg så altid får lige efter jeg har svaret på det er:

Hvilken type prævention lukker så IKKE ned for min cyklus?

Så det har jeg selvfølgelig også lavet en video om til dig, hvor jeg giver dig svaret.OBS:
Det er altid en god idé at vende dine tanker om prævention med din læge og grundigt undersøge fordele og ulemper ved hver metode, så du finder den, som virker bedst for dig.

Kærlig hilsen
Laura

JuliaEileen-1.jpg

P.s. Kan du lide mine videoer?

Og vil du gerne have jeg laver flere af dem?

Så gør du mig en KÆMPE tjeneste ved at følge mig på youtube og like eller kommentere mine videoer.

Du skal bare klikke på ABONNER lige under videoen:

Skærmbillede 2019-06-03 kl. 11.40.16.png

Og gerne også på den her 'klokke', hvis du gerne vil have besked, hver gang jeg uploader en ny video:

Skærmbillede 2019-06-03 kl. 11.40.33.png

Det gør nemlig, at jeg når ud til endnu flere kvinder, der har brug for mine råd, og giver mig endnu mere motivation til at lave mange flere brugbare videoer ❤️


🌸 Vil du gerne knække koden til din cyklus og lære at leve efter de fire faser? 🌸

Så tilmeld dig mit nyhedsbrev og få samtidig en gratis Cyklusguide med flere tips & tricks til din cyklus:


Ansvarsfraskrivelse 

Information i dette blogindlæg og video har kun til formål at informere og oplyse. Indholdet er et resultat af Lauras egen research og erfaringer. Indholdet er ikke tænkt som en erstatning for rådgivning af en læge eller anden sundhedsrådgiver eller anden information fundet på et produkt eller pakke. Brug ikke indholdet til at diagnosticere eller behandle et helbredsproblem eller sygdom, eller til at udskrive medicin eller anden behandling. Tal altid med din læge eller anden sundhedsrådgiver, før du tager nogen medicin, kosttilskud, urter eller foretager nogen behandling for et helbredsproblem. Hvis du har eller mistænker, at du har et medicinsk problem, kontakt din læge omgående. Afvis ikke lægelig rådgivning og afvent ikke at søge lægehjælp på grund af noget, du har lært via min hjemmeside og andre kanaler. Information og udtalelser vedrørende kosttilskud og præventionsmidler er ikke evalueret af Sundhedsstyrelsen og er ikke tiltænkt at diagnosticere, behandle eller eliminere nogen sygdom.


Om Laura Grubb

Jeg hedder Laura, og min passion er at guide dig til et liv i mere balance ved at forstå dig selv gennem din cyklus og hormoner. Med min baggrund som yogalærer og kostvejleder ønsker jeg at give dig værktøjerne til at finde vejen til en krop i balance, samtidig med du lærer om, hvad der kendetegner dig som kvinde og hvordan du kan gøre det til din største styrke. Det er min mission – og jeg glæder mig til at få dig med på rejsen!

Følg med på Instagram, Facebook og Youtube

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Kategorier