, jeg åbner for næste hold om:

00

dage

00

timer

00

min

00

sek

KVINDE KEND DIN CYKLUS

med Laura Grubb

Få mere overskud, glæde og power i din hverdag på bare 4 uger ved at leve efter de fire faser i din cyklus

Starter februar 2021

Ja tak, giv mig adgang nu!
Laura Grubb

“Fantastisk forløb som alle kvinder burde kende til. Jeg ville så inderligt ønske, at jeg havde haft den viden før! Tak for et life-changing kursus, som er det ultimative life hack!”

Deltager på Kvinde Kend Din Cyklus

Kender du det her:


✔️ Du knokler hver dag for at nå dine mål...men uanset hvor hurtigt du løber, er det som om du aldrig rigtig når derhen, hvor det føles godt og rart at være?


✔️ Du har mistet følelsen af, hvad det vil sige at være feminin...det hele er gået op i to-do lister og produktivitet, og du savner at mærke nydelse og frihed?


✔️ Du har svært ved at forstå, at du pludseligt kan blive ked af det - uden nogen særlig grund? Og når du kigger på din kalender, kan du godt se, at det følger din cyklus næsten helt synkront?


✔️ Du ramler ind i det samme skænderi en gang om måneden med din partner, og du har mistanke om, at det er din cyklus, der styrer dig?


✔️ Du falder ned i overspisninger og en uregerlig appetit i ugen op til din menstruation?

 

✔️ Du kunne godt tænke at få adgang til et værktøj, der kan give dig det overskud tilbage hver dag, som du savner?Hvis det her er dig...

Så læs videre.

Det her program giver dig løsningen på det og meget mere.

 

Kan du forestille dig, hvordan det ville være at leve et liv, hvor din cyklus hjælper dig hver eneste dig?

 

 • Når du forstår din cyklus, kan du få et mere harmonisk parforhold, opnå flere resultater på arbejdet, få mere grin og glæde ind i dit liv

 

 • Cyklussen og hormonerne påvirker dit helbred, humør, relationer og energiniveau, men de færreste kvinder er klar over, hvor stor en betydning den har. Hvad nu, hvis du kunne knække koden til et liv i balance, og svaret lå i din cyklus?

 

 • Din cyklus vil påvirke dig om du vil det eller ej - men når du forstår hvordan, kan du begynde at arbejde MED den fremfor IMOD den - du vil begynde at surfe på hormonbølgerne, fremfor at drukne i dem

 

 • Hemmeligheden til at blive den bedste udgave af dig selv ligger i at vide, hvordan du bruger din energi mest optimalt - og det viser din cyklus dig. Din cyklus gemmer på en skabelon for, hvordan du designer dit liv mest optimalt som kvinde - og jeg vil gerne vise dig hvordan.

Lad mig introducere løsningen:

Kvinde Kend Din Cyklus

Et 4-ugers livstransformerende online kursus, der bringer dig fra at være frustreret over din cyklus og føle dig styret af den, til at forstå dig selv på en helt ny måde som kvinde og føle dig styrket af, hvor meget din cyklus kan hjælpe dig.

Du vil lære, hvordan du kan synkronisere dit arbejdsliv, relationer, træning, mad og livsstil til din cyklus, så du opnår større overskud, glæde og power i alle faser af din cyklus.


KVINDE KEND DIN CYKLUS (3)
Laura Grubb

“Føler mig meget mere i balance og fri, det er ubeskriveligt hvor meget dette kursus personligt har hjulpet mig. Tak Laura!!! <3”

Deltager på Kvinde Kend Din Cyklus

Hvad gør Kvinde Kend Din Cyklus anderledes end andre kurser?

01  Fokus på menstruationscyklussen
Kvinde Kend Din Cyklus er det første danske online kursus om menstruationscyklussen. På det her kursus vil du lære at forstå dig selv på en helt ny måde, når du ser hvordan hormonerne i din cyklus påvirker dig hver dag. Det her kursus har potentialet til at hele parforholdsproblemer, give dig motivationen tilbage på arbejdet, forene dit liv med dine drømme og fjerne fysiske og psykiske gener, der påvirker dig i løbet af cyklussen.

02  Hormonyoga & Meditation
Du vil få adgang til terapeutiske værktøjer som fx hormonyoga og meditation, der er specialdesignet efter de fire faser i cyklussen. De her redskaber er uundværlige for at komme ned i kroppen og mærke din krops foranderlighed i de forskellige faser og til at rumme alt, hvad der foregår. Med de værktøjer i hånden har du en direkte adgang til større ro og nærvær i alle faser.

03 Cyklusmad
Du vil få adgang til min Cyklusmad oversigt, hvor du får vejledning i, hvad der er mest optimalt at spise i hver fase for at understøtte din cyklus og slippe af med gener i forbindelse med cyklussen. Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvad du spiser eller hvornår - din cyklus påvirker din fordøjelse, hud, hår og humør, og du kan aktivt bruge maden til at sørge for, at din cyklus har det godt.

04 Cyklusfællesskab
Du får online sparring med mig og adgang til et unikt fællesskab af kvinder, der også er nysgerrige på at lære sig selv at kende igennem cyklussen. Det vil sige, at du kan få svar på alle de spørgsmål, der vil opstå undervejs, og samtidig have en masse andre kvinder at spejle dig i, når du får aha-øjeblikke og nye indsigter om dig selv via din cyklus.

Efter Kvinde Kend Din Cyklus vil du:


✔️ Opleve større overskud uanset hvor du er i din cyklus, fordi du har lært at synkronisere dit liv til forandringerne i din cyklus

 

✔️ Slippe af med gener i din cyklus som fx PMS, overspisninger, hudproblemer og stress, fordi du har lært, hvordan du bruger mad, yoga og meditation synkront med din cyklus til at hele ubalancer

 

✔️ Få endnu mere ud af din træning og blive bedre til at regulere vægten, fordi du nu ved, hvordan din cyklus påvirker din fedtforbrænding, muskler, energiniveau og fordøjelse

 

✔️ Ikke længere føle dig styret af din cyklus, men i stedet bruge den som et aktivt værktøj, fordi du har fået mine bedste life-hacks til at alle faserne (også PMS-fasen!)

 

✔️ Føle dig lettet, fordi du ikke længere behøver være frustreret over at din sexlyst, hud, hår, vægt, humør, sind og meget mere forandrer sig i løbet af cyklussen - du begynder i stedet at omfavne dine svingninger og holde af dem

 

✔️ Vide at du er helt normal og se din cyklus som en gave, fordi den hjælper dig til at lære dig selv bedre at kende og leve et liv i tråd med dine værdier og ønsker

Her er hvad du får med i kurset:

Modul 1: Introduktion til kurset

 • Du vil lære, hvorfor det er fordel at kende sin cyklus som kvinde og hvad du kan bruge den til i dit liv

 

 • Du får et overblik over, hvordan din cyklus fungerer med MOON-modellen og hvad du skal være særligt opmærksom på

 

 • Du vil få et værktøj, så du kan finde ud af, hvilken fase du er i og følge med i din cyklus

 

 • Jeg giver dig en introduktion til Hormonyoga, Meditation og Cyklusmad, så du er klar til at gå i gang med at bruge værktøjerne i kurset (du får bl.a. mit Cyklusmad opskriftshæfte)

 

 • Og så vil du lære om, hvordan du bringer hormonerne i balance og hvilken type prævention giver dig mulighed for at beholde din cyklus.

Modul 2: Menstruatingfasen

 • Menstruatingfasen kan blive til en af dine yndligstider på måneden - hvis du altså forstår, hvorfor det er en helt unik periode. Det vil jeg lære dig i det her modul, hvor du også vil få REST-modellen, der kan gøre din menstruation helt fantastisk.

 

 • Du får adgang til yogavideoen og meditationen for Menstruatingfasen, så du kan skabe større ro og nærvær under din menstruation

 

 • Du vil lære, hvordan du analyserer din menstruation og opdager ubalancer i tide

 

 • Og du vil lære om historien om menstruation og hvorfor vi som kvinder menstruerer, så du bedre kan forstå dig selv

Modul 3: Openingfasen

 • I Openingfasen mellem menstruation og ægløsning spirer energien, og du vil i det her modul lære, hvordan du kan ride med på bølgen af stigende overskud frem mod ægløsning

 

 • Du får adgang til yogavideoen og meditationen for Openingfasen, så du kan få endnu mere ud af den voksende inspiration og energi

 

 • Du vil lære om betydningen af dit udflåd, og hvordan du tolker det

Modul 4: Ovulatingfasen

 • Der sker så meget spændende under din ægløsning! Det er jo her, at du er i brunst og at cyklussen spiller dig god. I det her modul vil du lære om alt det, ægløsning gør ved dig, og hvordan du kan udnytte det i dit arbejde, relationer og træning

 

 • Du får adgang til yogavideoen og meditationen for Ovulatingfasen, så du kan nyde overskuddet og mærke kærligheden bruse indeni

 

 • Du vil lære, hvordan du åbner op for kærligheden indeni og udenfor i dit liv, og manifesterer alt det du drømmer om ved hjælp af din cyklus

Modul 5: Nestingfase

 • Ah...nestingfasen. Frygtet af mange, men jeg vil vise dig i det her modul, hvorfor det ikke behøver være sådan og hvordan du kan begynde at elske den her tid. Du vil lære om, hvad der sker, og hvordan du kan skabe større rum, plads og overskud til dig selv.

 

 • Du får adgang til muligvis den vigtigste yogavideo og meditation - med de her to i hænderne vil du føle dig rustet til at gå igennem selv de største humørstorme, fordi du kan bringe dig selv i ro på bare 20 minutter.

 

 • Du vil lære, hvordan at maden kan forebygge PMS-symptomer og tilfredsstille cravings, så du ikke længere behøver overspise i chokoladeorgier.

Modul 6: Afrunding

 • Vi har nået slutningen af kurset, så du vil i det her modul få mine bedste råd til, hvordan du sætter det hele i praksis og fortsætter med at leve efter din cyklus også efter kurset er slut. Heldigvis har du kurset for altid, så du kan bruge det igen og igen og igen i alle dine kommende cyklusser.

OBS: Du vælger selv, hvilken af de fire faser, du ønsker at starte i. Det vil sige, at du kan synkronisere kurset med DIN cyklus. Du vælger fasen ved tilmelding, og du kan ændre det efterfølgende, hvis du vælger forkert. Er du i tvivl, så start med Menstruatingfasen.

Laura Grubb

“Jeg er forandret helt ind i mig selv efter kurset. Jeg har en større accept af min krop og en større respekt for det, den fortæller mig.”

Deltager på Kvinde Kend Din Cyklus

Psst - tag et smugkig ind i kurset her

Overskuelig platform

Du får adgang til vores nemme platform via Simplero, hvor alt materialet til kurset ligger klart til dig.

Overblik over modulerne

Alle videoer og materialet er struktureret efter modulerne, så du nemt kan finde rundt.

Korte og præcise videoer

Jeg har bevidst designet kurset med små, korte videoer, så det er nemt at integrere i din hverdag og du let kan finde rundt i materialet.

Cyklusyogavideoer

Du får adgang til 4 yogaterapeutiske videoer specialdesignet til hver fase i din cyklus. Yogavideoerne er designet til alle niveauer, så du kan være med også selvom du aldrig har prøvet yoga før.

Cyklusmeditationer

Du får også adgang til 4 beroligende meditationer specialdesignet til hver fase i din cyklus, så du kan rumme alt, hvad der sker med nærvær og ro.

Cyklusmad, øvelser og quiz

Du får mit Cyklusmad opskriftshæfte med opskrifter, jeg har udviklet til hver fase i din cyklus. Du får også en cyklusoversigt over, hvad der er bedst at spise i hver fase, og du får praktiske øvelser og oversigter til hvertmodul. Og så har jeg også lavet en quiz til hvert modul, så du kan teste det, du har lært.

Her er eksempler på nogle af videoerne fra kurset

Velkommen til Kvinde Kend Din Cyklus

Det her er velkomstvideoen, som møder dig, så snart du kommer ind på kurset.

Hvorfor skal du kende din cyklus?

Den her video er fra intromodulet, hvor du bl.a. vil lære om grundprincipperne i din menstruationscyklus.

Du får alt det her med i kurset:

 ✔️ Kvinde Kend Din Cyklus - 4 ugers online videoundervisning 

✔️ 4 cyklusyogavideoer

✔️ 4 cyklusmeditationer

✔️ Cyklusopskriftshæftet

✔️ Oversigt til hver modul

✔️ Praktiske øvelser

✔️ Quizzer  

Total værdi: 4.000,-kr inkl. moms

Men jeg er ikke færdig endnu...

Du får nemlig også en helt masse bonusser med, hvis du slår til i dag.

DSC09705 - 388 (1)

BONUS #1: Online Fællesmøder x 5

Vi mødes 5 gange under kurset, hvor du har mulighed for at sparre med mig om din cyklus og møde alle de andre deltagere, som er med på kurset sammen med dig.

Alle møderne bliver optaget, så hvis du skulle gå glip af det, kan du se det bagefter.

Værdi: 5 x 495,-kr inkl. moms

DSC09472 - 291-kopi

BONUS #2: Online sparring i lukket community

Du får adgang til et lukket online community kun for deltagerne på kurset, hvor du kan sparre med mig og de andre deltagere, så du kan få svar på de spørgsmål, du har.

Værdi: 1.995,-kr inkl. moms 

CYKLUSSØSTER (3)

BONUS #3: Cyklussøsterprogrammet

Du bliver sat sammen med en Cyklussøster (en anden deltager på programmet) som du kan sparre og mødes med (online eller fysisk) undervejs i kurset, så du får endnu mere ud af alt det, du lærer.

Værdi: 995,-kr inkl. moms 

KOSTTILSKUDS- OG URTEGUIDE (2)

BONUS #4: Kosttilskuds- og urteguide

Få min nyopdaterede og omfattende kosttilskuds- og urteguide, hvor jeg kløver igennem junglen af kosttilskud for dig, så du slet ikke er i tvivl om, hvilke der er bedst for dig og din cyklus.  

Værdi: 495,-kr inkl. moms

Hormonyoga for kvinder (2)

BONUS #5: Medlemsskab af Hormonyoga For Kvinder

Du får en måneds gratis medlemsskab af min online yogaplatform med ubegrænset hormonyoga, meditation og akupressur.

BONUS: Du bliver også en del af vores online community Det Røde Telt, hvor du kan lære endnu mere om cyklussen og hormonerne.

Abonnementet stopper automatisk efter en måned, hvorefter du kan forny det, hvis du ønsker det.

Værdi: 99,- kr inkl. moms

Din investering

Når du tilmelder dig Kvinde Kend Din Cyklus får du:


KURSUSINDHOLD:

 •  Kvinde Kend Din Cyklus - 4 ugers online videoundervisning 

 • 4 cyklusyogavideoer

 • 4 cyklusmeditationer
 • Cyklusopskriftshæftet
 • Oversigt til hver modul
 • Praktiske øvelser
 • Quizzer  

Værdi: 4.000,-kr inkl. moms

 

BONUSSER:

 •  Bonus #1: 5 x Online Fællesmøder (5 x 495,-kr)

 •  Bonus #2: Online sparring i lukket community (1.995,-kr)

 •  Bonus #3: Cyklussøsterprogrammet (995,-kr)
 •  Bonus #4: Kosttilskuds- og urteguide (495,-kr)
 •  Bonus #5: 1 måneds medlemsskab af Hormonyoga For Kvinder (99,- kr)

Værdi: 6.059 kr. inkl. moms


Du får alt dette for: 

10.059,- kr. inkl. moms

3.995,- kr. inkl. moms

eller 5 betalinger á 899,-kr om måneden

(så du behøver kun lægge 899 kr i dag for at få adgang) 


Kom i gang nu

Vælg den betalingsløsning, der passer bedst til dig:

Mest populære

Størst værdi

3.995 kr. inkl. moms

i en enkelt betaling

(Spar 500 kr)

Månedlig betaling

899 kr. inkl. moms

i 5 månedlige betalinger

(I alt 4.495 kr inkl. moms)

OBS: Jeg har kun 30 pladser i alt, så vent ikke for længe med at tilmelde dig.

100 % risikofri

Du er beskyttet med min 100% risikofrie returret

Fordi jeg ønsker, at du skal føle dig fuldstændig tryg i at købe det her kursus, tilbyder jeg dig:

100% fuld returret de første 7 dage af kurset.

Jeg er slet ikke i tvivl om, at det her kursus kommer til at forandre dit liv. Jeg har nu haft over 200 kvinder igennem kurset, og jeg bliver stadig blæst bagover af de vilde resultater, som kvinderne oplever. Jeg har indtil nu ikke haft en eneste utilfreds kunde.

Men hvis du nu skulle fortryde eller ikke føler, du får nok værdi ud af kurset efter de første 7 dage, så kan du sende mig en mail med screenshots af din aktive deltagelse i kursets øvelser og community. Og så giver jeg dig pengene retur.

Laura Grubb

“Jeg sad klisteret til skærmen hver tirsdag, hvor jeg som regel slugte alle videoer på en gang - uanset længde - og glædede mig til næste uges kursusmateriale. ”

Deltager på Kvinde Kend Din Cyklus

Mød mig

Hej ,

Jeg hedder Laura og jeg er yogalærer, kostvejleder og har en kandidatuddannelse i Service Management fra Copenhagen Business School.

Men hvis du havde fortalt mig for 6 år siden, at jeg en dag ville sidde og undervise over 10.000 kvinder om året i menstruationscyklussen…

Så ville jeg have troet, at du var sindssyg.

Lad mig tage dig med en tur tilbage til hvor, det hele startede, og hvordan jeg endte her.

Der var engang, hvor jeg ikke anede noget om min menstruationscyklus.

Jeg fik min menstruation, og det var det.

Faktisk skammede jeg mig over den.

Det føltes som noget, jeg helst skulle holde for mig selv og ikke tale højt om.

Alt det her ændrede sig dengang jeg gik ned med stress i 2014.

Mit sammenrbud tog mig på en indre - og ydre - rejse, som førte mig til Bali, hvor jeg første gang hørte om menstruationscyklussens fire faser.

Det foredrag ændrede mit liv.

Det var som om, jeg blev overleveret en hemmelighed, som kun få kvinder kendte til.

Den gav så intuitiv mening, at jeg var chokeret:

'Hvorfor har jeg ikke hørt om det her før?!',

Så da jeg kom hjem til Danmark, gennemsøgte jeg alt materiale, jeg kunne finde om det.

JuliaEileen-14

Jeg læste tonsvis af bøger, tog kurser og begyndte at leve efter min cyklus.

Det var her, at alting forandrede sig.

Mine fysiske ubalancer (som jeg ikke engang var klar over skyldtes mine hormoner) faldt til ro.

Mit humør blev stabilt, min mave faldt til ro og jeg sov endelig godt om natten igen.

Jeg kunne mærke mig selv på en helt ny måde.

Alt sammen fordi jeg begyndte at leve MED min cyklus, fremfor imod den.

Så jeg tænkte:

Det her er jeg nødt til at fortælle andre om.

Jeg tog tilbage til Bali og uddannede mig inden for traditionel kinesisk medicin og yogaterapi.

Jeg tog en kostuddannelse i Danmark.

Og så begyndte jeg at undervise kvinder i Danmark.

I dag har jeg holdt foredrag for tusindvis af kvinder, og haft over 700 kvinder igennem mine online kurser.

Men det hele startede med det her kursus:

Kvinde Kend Din Cyklus.

For det er essensen.

Jeg skabte det her kursus om cyklussen, fordi det var det, som gjorde den allerstørste forskel for mig - nemlig forståelsen af, at jeg er en cyklisk kvinde og jo mere jeg anerkender og respekterer det, jo nemmere et liv får jeg.

Når du forstår dig selv som kvinde og cyklussens betydning i dit liv, så falder det hele på plads.

Det her er viden, som du burde have fået den første dag du fik din menstruation.

Vi kan ikke skrue tiden tilbage, men vi kan begynde i dag.

 

DSC09783 - 429 (1)

Er Kvinde Kend Din Cyklus rigtigt for dig?

Kvinde Kend Din Cyklus er det rigtige kursus for dig, hvis du:

 

✔️ Er en kvinde med en menstruationscyklus, der gerne vil lære, hvordan du kan forstå dig selv bedre gennem din cyklus og gøre den til din største fordel

 

✔️ Er træt af at føle dig magtesløs overfor din cyklus og ønsker mere ro, overskud og glæde i ALLE faser

 

✔️ Savner en håndgribelig forbindelse til din intuition, feminitet og spiritualitet

 

✔️ Er nysgerrig på hvordan yoga, mad og din livsstil kan synkroniseres med din cyklus og booste dit velvære

 

✔️ Vil have adgang til de superkræfter der ligger gemt i din cyklus

Hør om Emilies oplevelse på Kvinde Kend Din Cyklus

Derfor har du ikke råd til at vente med det her kursus:


 • Din cyklus er et helbredsbarometer, som kan afsløre ubalancer før de manifesterer sig - så du har bogstaveligt ikke råd til at vente! Jo før du opdager ubalancerne i cyklussen, jo mindre skal der til for at rette op på dem


 • Jo bedre din cyklus har det i dag, jo færre udfordringer vil du hormonelt set sandsynligvis opleve senere i dit liv, når du går igennem graviditeter, stressede perioder eller overgangsalderen. Det her er en grunduddannelse for alle kvinder, og jo før du tager den, jo mere værdi får du ud af den

 

 • Du har i gennemsnit 500 menstruationscyklusser i dit liv - hvor mange flere dårlige menstruationer eller PMS-uger har du lyst til? Nul? Fedt! Så er det her kursus vejen til at slippe af med dem


 • Din cyklus påvirker ikke kun dig - den påvirker også alle omkring dig, din partner, chef, kolleger, børn og familie uden at de ved det. Når du forstår din cyklus, vil dine omgivelser mærke det på dig, og du vil begynde at mærke en større harmoni omkring dig. Hvor vigtigt er det for dig, at opnå det NU?

 

 • Jo før du lærer om hvordan din cyklus fungerer og hvorfor, jo mindre tid vil du bruge på at føle dig frustreret, ked af det og ærgerlig over den. Og der er mange andre sjovere ting, du kan bruge din tid på.


 • Hør...hvis du er nået helt herned, så er der noget i dig, som kan mærke, at det her er noget, du har brug for. Og jeg kan garantere dig, at du aldrig vil se dig tilbage, når du først har prøvet det her kursus - det vil forandre dit livssyn på en måde, så du ser dig selv med større omsorg, venlighed og rummelighed, og det er den største gave, du kan give dig selv. Du fortjener det i dag, ikke om et år. Det er din tid simpelthen alt for værdifuld til.

 

Okay, jeg er overbevist - det her må jeg med på!
Laura Grubb

“Jeg har lært en masse, som jeg ville ønske jeg havde vidst før, da jeg kan se hvor meget, jeg kunne have gjort brug af det i mine første år med menstruation og op gennem voksenlivet.”

Deltager på Kvinde Kend Din Cyklus

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår ligger fælleskaldene?

Datoerne er på vej, men du kan forvente at de ligger på hverdagsaftener eller i weekender, altså uden for almindelig arbejdstid. Hvis du ikke kan deltage i et møde kan du se optagelsen senest dagen efter.

Har jeg adgang til materialet efter kurset er slut?

Ja! Du har adgang til alt materialet til evig tid. Hvis jeg en dag vælger at flytte kurset til en anden platform, får du besked i god tid, så du kan downloade alt det, du gerne vil gemme.

Hvornår starter kurset?

Næste kursus starter i februar 2021. Når vi kommer tættere på datoen vil du modtage mere information om livemøder m.m.

Hvor meget tid vil det kræve af mig pr. uge?

Materialet vil tage dig ca. 2 timer pr. uge i de fire uger, kurset står på og du vælger selv, hvornår på dagen du vil kigge på materialet. Der vil være et gruppekald en gang om ugen, mens kurset står på...

...og det varer ca. 1,5 time pr kald. Kurset er dit for altid, så du har også mulighed for at se alt det, du ikke nåede, efter kurset er slut. Alle fælleskald bliver optaget, så du kan se dem, hvis du ikke nåede med.

Er der en fortrydelsesret?

Ja! Jeg er stensikker på, at det her kursus kan hjælpe dig, men hvis du alligevel fortryder inden for de første 7 dage, kan du få pengene retur ved at sende mig en mail på support@lauragrubb.dk.

Jeg er ikke særlig teknisk stærk - vil jeg kunne finde ud af det her kursus, når det foregår online?

Jeg bruger Simplero.com som platform, som jeg ofte får feedback på er nem og overskuelig at bruge (den er designet af nogle danskere, så den er heldigvis også på dansk). Du kan bruge den både fra computer...

...tablet og mobil. Til vores live-møder benytter vi programmet Zoom, som er nemt at bruge, men du kan også ringe ind på kaldet via din telefon, hvis du fx er på farten. Hvis du oplever nogle tekniske vanskeligheder er du altid velkommen til at skrive til os på support@lauragrubb.dk, så hjælper vi dig i gang.

Jeg har ingen cyklus, fx fordi jeg er på p-piller - kan jeg stadig være med?

Ja, du skal være rigtig velkommen. Selvom kurset primært er designet til at blive brugt til at leve efter menstruationscyklussen, kan man også bruge metoden til at leve efter månens cyklus og mærke sin indre rytme, indtil du eventuelt får din cyklus tilbage, når du fx er på p-piller eller er gravid. Og du kan bruge det til at forberede dig til din cyklus eller hjælpe cyklus tilbage til en mere regelmæssig rytme.

Min cyklus er uregelmæssig - kan jeg stadig være med?

Ja, det kan du, og kurset vil muligvis kunne hjælpe dig til at få en mere regelmæssig cyklus. Jeg kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilken af dine faser som er forlænget/forkortet, så du kan tilpasse de fire faser efter det.

Jeg vil gerne blive gravid - vil det her kursus hjælpe mig?

Selvom jeg har haft mange kvinder igennem kurset, som er sluppet af med symptomer og fundet tilbage i balance ved at leve efter cyklussen, kan jeg ikke garantere at den her metode vil øge dine chancer. Dog er det min erfaring...

...at når man bliver bevidst om sin cyklus og forstår, hvad der foregår, har man et bedre udgangspunkt, når man ønsker at blive gravid. Hvis du vil have yderligere hjælp til at afhælpe eventuelle hormonelle ubalancer vil jeg anbefale mit 3-måneders kursus Cyklus i Balance.

Jeg har aldrig prøvet yoga - kan jeg stadig være med?

Ja, det kan du tro! Alle yogavideoerne er designet til begyndere som øvede (tro mig - jeg har engang undervist masser af begyndere i Fitness World). Du behøver dog ikke lave yogaen for at få en masse ud af kurset, men jeg er ret sikker på, at når du først mærker effekten, kan du ikke lade være med at lave den.

Jeg er vegetar/veganer/LCHF og har ikke lyst til at lægge min kost om - kan jeg stadig være med?

Ja, endelig. Du kan være med uanset hvilken kostretning, du spiser efter. Jeg vil lære dig nogle principper, når du spiser efter de fire faser, og så kan du variere det efter den kostretning, der passer bedst...

...til din krop. Det gode ved at spise efter sin cyklus er, at det er nemt & sjovt, fordi det primært handler om HVORNÅR du spiser hvad, ikke HVAD du spiser. Så du kan kombinere denne metode med hvadend kostråd, du følger i dag.

Hvad hvis jeg ikke har råd til det lige nu?

Lad mig spørge dig i stedet: Hvor meget vil det koste dig IKKE at forstå din cyklus? Her tænker jeg ikke kun i kroner og ører, men også i parforholdsproblemer, fysiske og psykiske smerter, lavere produktivitet...

...sygedage, bekymringer, og overspisninger. Hvor meget ville det være værd for dig at slippe af med dem? Du kan vælge at prioritere dine penge på et par nye sko eller i stedet investere dem i DIG, så du får overskuddet til at tjene endnu flere penge, og så er udgiften hurtigt tjent hjem. Og hvis du ikke har hele beløbet lige nu, så kan du dele det op i 5 rater á 899 kr. om måneden.

Når jeg har pengene, så gør jeg det

Den her overbevisning plejede jeg også at have. Men efter jeg begyndte at tage chancer og investere i mig selv først, så jeg, hvordan at det ekstra overskud og indsigter gav mig momentum til at tjene endnu...

...flere penge, fordi jeg endelig fik det overskud tilbage, jeg savnede. Men du kan selvfølgelig også vente med kurset til en anden gang, men så risikerer du, at det er til en højere pris og uden de bonusser, du får med i dag, så det i sidste ende vil koste dig mere.

Behøver jeg virkelig bruge penge på sådan noget her?

Det kan lyde unødvendigt at lære om sin menstruationscyklus, for vi snakker jo sjældent om den. Og det er netop det, som er problemet. Din cyklus er et af de vigtigste parametre for din lykke i dag, fordi den...

...er det filter, du ser alt det, der sker i dit liv, igennem, så længde du har den. Når du ikke forstår den, er det som at en ydre kraft styrer dig, uden at du forstår hvorfor. Når du begynder at blive opmærksom på den, tager du din kraft tilbage og får mulighed for at ride MED hormonbølgerne, fremfor at drukne i dem. Det her program har potentialet til at forandre dine relationer, din karriere og dit helbred. Hvis du ikke tror på mig, så prøv for dig selv - du får de første 7 dage af kurset uden risiko, og hvis jeg tager fejl, så giver jeg dig alle pengene tilbage.

Jeg har for travlt til det her lige nu

Hvis du har for travlt til det her kursus, så har du sandsynligvis endnu mere brug for det. Din cyklus er den nemmeste genvej til mere tid, så hvis du føler, at du halser gennem livet...

...med hovedet under armen og savner mere tid, nærvær og overskud, så er det her løsningen, fordi at en livsstil efter din cyklus kan give dig mindre stress og mere overskud. Du har i din cyklus indbygget perioder med hvile og ro, og du har tidspunkter med ekstra energi og power, og når du begynder at bruge dem optimalt, vil du have følelsen af at spare tid.. For at bruge det, kræver det dog, at du får et roadmap og en forståelse for, hvordan du bruger din cyklus. Så hvis du har for travlt, så har du endnu mere brug for kurset, så du kan få din tid tilbage igen.

Jeg er bange for at tilmelde mig og så ikke have tiden eller overskuddet til at opnå resultaterne

Jeg kan godt forstå dig, og sådan har jeg det også indimellem. Derfor har jeg gjort kurset så nemt som muligt for dig med korte videoer og en nem og overskuelig platform. Jeg har også inkluderet...

...5 fællesmøder, så du kan også blot møde op på dem og lytte - de vil i sig selv give dig en masse nye indsigter og dybere forståelse af din cyklus. Du vil også få tildelt en Cyklussøster, som er din ‘buddy’ under hele forløbet, der vil hjælpe dig til at holde motivationen oppe. Og så bliver du en del af vores lukkede online community, hvor du kan få hep og opmuntring fra mig og alle de andre kursister.

Jeg har deltaget på Cyklus i Balance - er det her kursus også relevant for mig?

Ja, det er det! Jeg har designet kurserne, så de supplerer hinanden. Hvor Cyklus i Balance handler om at addressere ubalancer og få cyklussen i ro, så handler Kvinde Kend Din Cyklus om at lære at leve efter de fire faser og bruge dem aktivt i sit liv. Du kan også tage begge kurser uafhængigt af hinanden.

Laura Grubb

“Jeg vil klart anbefale dette kursus til alle kvinder. Den værdi i at blive cyklusbevidst og tilpasse sin dagligdag efter dette er guld værd.”

Deltager på Kvinde Kend Din Cyklus

Tilmeld dig næste hold af Kvinde Kend Din Cyklus nu  

Jeg åbner for næste hold om:

00

dage

00

timer

00

min

00

sek