Grubb ApS

“Fantastisk forløb som alle kvinder burde kende til. Jeg ville så inderligt ønske, at jeg havde haft den viden før! Tak for et life-changing kursus, som er det ultimative life hack!”

Deltager på Kvinde Kend Din Cyklus

Kender du det her:


✔️ Du bliver ofte ked af det uden grund...men du har en mistanke om, at det handler om din cyklus?

✔️ Din hverdag går op i to-do lister og travlhed...og du savner mere nydelse, glæde og feminin energi?

✔️ Du savner et værktøj, der kan give dig det overskud tilbage, som du mangler?


Hvis det her er dig

Så er du helt normal!

Din menstruationscyklus forandrer din hjerne i fire faser hver eneste måned, så du i virkeligheden oplever livet som fire forskellige kvinder.

Derfor er det afgørende, at du som kvinde forstår, HVORDAN du påvirkes, så du kan forberede og planlægge efter det.

Det her program viser dig, hvordan du kan optimere din træning, mad, arbejdsdag, relationer og selvudvikling efter din cyklus, så du kan få en mere stabil vægt, mindre stress, et lykkeligere parforhold og sexliv, og en dybere kærlighed til dig selv.

Efter kurset vil du elske din cyklus (det lover jeg dig! ❤️) og føle dig forandret indeni, fordi du endelig forstår dig selv som kvinde. Det er aldrig for sent at lære om din cyklus. 

Kan du forestille dig, hvordan det føles, når din cyklus hjælper dig hver dag?

I mange år er vi som kvinder blevet fortalt, at menstruation er skamfuldt og at cyklussen gør os svagere som køn, ikke stærkere.

Men sådan er det ikke længere.

I dag har flere og flere kvinder fået øjnene op for, at cyklussen er et nyttigt værktøj til at finde større balance, ro og nydelse i hverdagen.

Jeg vil vise dig, hvordan du også kan få adgang på alle de ressourcer, din cyklus gemmer på, så du kan bruge en til at få det liv, du drømmer om.

Grubb ApS

“Føler mig meget mere i balance og fri, det er ubeskriveligt hvor meget dette kursus personligt har hjulpet mig. Tak Laura!!! <3”

Deltager på Kvinde Kend Din Cyklus

Det her får du med i kurset:

Kurset er bygget op med start i Menstruatingfasen, men du kan også vælge at starte kurset i en anden fase,
så det kan følge din cyklus synkront.

Modul 1: Introduktion til kurset

Du vil lære, hvorfor det er fordel at kende sin cyklus som kvinde og alt det, du kan bruge den til i dit liv. Du vil lære, hvordan du tracker din cyklus og hvordan du kommer i gang med Cyklusmad (at spise efter din cyklus).

Modul 2: Menstruatingfasen

Du vil lære, hvordan du kan gøre din menstruation til en af de bedste tider på måneden. Du lærer også at analysere din menstruation og få adgang til yoga og meditation for din menstruatingfase.

Modul 3: Openingfasen

Efter menstruation og før ægløsning får østrogen din energi til at spire, og jeg vil vise dig, hvad du kan bruge det til. Du vil også se, hvordan du tolker dit udflåd og bruger yoga og meditation for openingfasen.

Modul 4: Ovulatingfasen

Jeg vil i det her modul vise dig, hvordan du udnytter din ægløsningsenergi til at manifestere dine drømme i dit liv og så får du yoga og meditation for ovulatingfasen.

Modul 5: Nestingfase

Du får nogle effektive værktøjer til at håndtere de rutsjebaneture det stigende progesteron og faldende østrogen kan byde på i nestingfasen - bl.a. beroligende yin yoga og en meditation for større medfølelse.

Modul 6: Afrunding

Du får til slut mine bedste råd til, hvordan du sætter det hele i praksis og fortsætter med at leve i harmoni med din cyklus også efter kurset er slut.

Grubb ApS

“Jeg er forandret helt ind i mig selv efter kurset. Jeg har en større accept af min krop og en større respekt for det, den fortæller mig.”

Deltager på Kvinde Kend Din Cyklus

Sådan er kurset bygget op:

Overskuelig platform

Du får adgang til alle videoer og PDF'er via vores nemme platform (og du har adgang til materialet for evigt).

Cyklusyoga

Du får adgang til 4 yogaterapeutiske videoer specialdesignet til hver fase i din cyklus. Du kan være med også selvom du aldrig har prøvet yoga før.

Cyklusmeditation

Du får adgang til 4 beroligende meditationer specialdesignet til hver fase i din cyklus, så du kan rumme alt, hvad der sker i din cyklus.

Cyklusmad, øvelser og quiz

Du får mit Cyklusmad opskriftshæfte med opskrifter, jeg har udviklet til hver fase i din cyklus og en quiz til hvert modul.

Tag et smugkig ind i kurset

Velkommen til Kvinde Kend Din Cyklus

Det her er velkomstvideoen, som møder dig, så snart du kommer ind på kurset.

Hvorfor skal du kende din cyklus?

Den her video er fra intromodulet, hvor du bl.a. vil lære om grundprincipperne i din menstruationscyklus.

Efter Kvinde Kend Din Cyklus vil du opleve:

✔️ Større overskud
Du vil føle dig lettet, fordi du ikke længere behøver være frustreret over at din sexlyst, hud, hår, vægt, humør, sind og meget mere forandrer sig i løbet af cyklussen - du begynder i stedet at omfavne dine svingninger og holde af dem

✔️ Heling af hormonubalancer
Du vil minimere gener i din cyklus som fx PMS, overspisninger, hudproblemer og stress, fordi du har lært, hvordan du bruger mad, yoga og meditation synkront med din cyklus

✔️ Følelsesmæssig stabilitet

Når du ved, hvordan din cyklus vil påvirke dig følelsesmæssigt, giver det dig bedre plads til at rumme dine udsving og være med dem.

✔️ Bedre træning og stabil vægt
Du vil få mere ud af din træning og blive bedre til at regulere vægten, fordi du nu ved, hvordan din cyklus påvirker din fedtforbrænding, muskler, energiniveau og fordøjelse

✔️ Større kontakt til din intuition og femininitet

Din menstruationscyklus er noget af det, som gør dig unik som kvinde. Hvis du savner at mærke din intuition og følelse af femininitet og flow vil en dybere forståelse af din cyklus give dig adgang til den visdom, som allerede bor i dig, men de færreste af os gør brug af til daglig.

✨ Ekstra Bonus ✨

Medlemsskab af Hormonyoga For Kvinder

Som en ekstra bonus får du en måneds gratis medlemsskab af min online platform Hormonyoga For Kvinder. Du bliver også en del af vores lukkede facebookgruppe, hvor du kan sparre med alle de andre medlemmer.

Laura Grubb uddannelse yoga hormon- og cyklusvejleder hormonyogalærer

Din investering

KURSUSINDHOLD:

  • Kvinde Kend Din Cyklus - 4 ugers online videoundervisning 

  • 4 cyklusyogavideoer

  • 4 cyklusmeditationer
  • Cyklusopskriftshæftet & madoversigt for de fire faser
  • Oversigt til hver modul
  • Praktiske øvelser
  • Quizzer   

✨ BONUS ✨

  •  1 måneds medlemsskab af Hormonyoga For Kvinder (værdi 119 kr)


Du får alt dette for kun: 

2.990,- kr. inkl. moms

Tilmeld dig nu

Hør om deltagernes oplevelse på Kvinde Kend Din Cyklus

"Jeg har oplevet for første gang en hel cyklus, hvor jeg næsten slet ikke havde nedsat energi"
Balida, deltager på Kvinde kend din cyklus

Balida er fysioterapeut og osteopatstuderende og kender en masse til kroppen. Men da hun hørte mit webinar om cyklussen blev hun nysgerrig og tilmeldte sig kurset. I dag har hun oplevet, at hendes cyklus er blevet mere regelmæssig og hun har fået en helt ny forståelse af, hvordan hormonerne påvirker hendes velvære.

"Jeg har det fantastisk, selv når jeg har min menstruation"
Marta, deltager på Kvinde kend din cyklus

Marta var gået ned med stress og havde brug for at finde hen til et bedre sted både professionelt og privat. Hun brugte kurset til at finde mere energi og blive bedre til at lytte til kroppen. Og så slap hun af med meget svære menstruationsgener ved hjælp af yogaen, meditation og opskrifterne fra kurset.

Grubb ApS

“Jeg sad klisteret til skærmen hver tirsdag, hvor jeg som regel slugte alle videoer på en gang - uanset længde - og glædede mig til næste uges kursusmateriale. ”

Deltager på Kvinde Kend Din Cyklus

Kvinde Kend Din Cyklus er rigtigt for dig, hvis:

✔️ Du har en menstruationscyklus og gerne vil lære, hvordan du kan forstå dig selv bedre gennem din cyklus og gøre den til din største fordel

✔️ Du har lyst til at være en del af et kvindefællesskab, hvor vi nørder ned i kvindens cyklus og hormoner og hvordan man får et fantastisk kvindeliv

✔️ Er klar på at lære en helt masse nyt om din kvindekrop, og få et bedre forhold til dig selv både fysisk, psykisk og mentalt

✔️ Har oplevet stress, udbrændthed eller at følt dig ude af kontakt med din krop og ønsker at genetablere en dyb, feminin og spirituel forbindelse til dig selv igen

Kvinde Kend Din Cyklus er IKKE rigtigt for dig, hvis:

✔️ Ikke er klar på at gøre en indsats for at lære din cyklus at kende og bruge værktøjerne på kurset

✔️ Ikke kan afsætte ca. 1,5 time pr. uge i de 4 uger kurset står på til at se materialet

Grubb ApS

“Jeg har lært en masse, som jeg ville ønske jeg havde vidst før, da jeg kan se hvor meget, jeg kunne have gjort brug af det i mine første år med menstruation og op gennem voksenlivet.”

Deltager på Kvinde Kend Din Cyklus

Ofte stillede spørgsmål


Har jeg adgang til materialet efter kurset er slut?

Ja, du har adgang til alt materialet til evig tid og kan bruge det alle dine kommende cyklusser. Hvis jeg en dag vælger at flytte kurset til en anden platform, får du besked i god tid, så du kan downloade det, du gerne vil gemme.

Hvor meget tid vil kurset kræve af mig?

Materialet og yogaøvelserne vil tage dig ca. 1,5 time pr. uge i de uger, kurset står på. Du vælger selv, hvornår du vil kigge på materialet. Kurset er dit for altid, så du har også mulighed for at se alt det, du ikke nåede, efter kurset er slut, og du kan genbruge kurset hver eneste cyklus.

Jeg er ikke særlig teknisk stærk - vil jeg kunne finde ud af det her kursus, når det foregår online?

Jeg bruger en dansk platform, som jeg ofte får feedback på er nem og overskuelig at bruge. Du kan bruge den både fra computer, tablet og mobil og der findes også en app. Hvis du oplever nogle tekniske vanskeligheder, er du altid velkommen til at skrive til os på support@lauragrubb.dk, så hjælper vi dig i gang.


Jeg har ingen cyklus, fx fordi jeg er på p-piller eller efter overgangsalderen - kan jeg stadig være med?

Ja, du skal være velkommen. Selvom kurset primært er designet til at blive brugt til at leve efter menstruationscyklussen, kan du også bruge metoden til at leve efter månens cyklus og mærke din indre rytme, indtil du eventuelt får din cyklus tilbage.


Min cyklus er uregelmæssig - kan jeg stadig være med?

Ja, det kan du, og kurset vil sandsynligvis kunne hjælpe dig til at få en mere regelmæssig cyklus. Jeg kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilken af dine faser som er forlænget/forkortet, så du kan tilpasse de fire faser efter det.


Jeg vil gerne blive gravid - vil det her kursus hjælpe mig?

Jeg har haft flere kvinder igennem kurset, som er sluppet af med symptomer og fundet tilbage i balance ved at leve efter cyklussen. Men jeg vil altid anbefale dig at konsultere med din læge, hvis du oplever fertilitetsudfordringer, da der kan være forskellige årsager bag. Det min erfaring, at når man bliver bevidst om sin cyklus og forstår, hvad der foregår, har man et bedre udgangspunkt, når man ønsker at blive gravid.

Jeg har aldrig prøvet yoga - kan jeg stadig være med?

Ja, det kan du tro. Alle yogavideoerne er designet til begyndere som øvede.

Jeg er vegetar/veganer/LCHF og har ikke lyst til at lægge min kost om - kan jeg stadig være med?

Ja, det kan du. Du kan være med uanset hvilken kostretning, du spiser efter. Jeg vil lære dig nogle principper, når du spiser efter de fire faser, og så kan du variere det efter den kostretning, der passer bedst til din krop. Det gode ved at spise efter cyklussen er, at det er nemt og sjovt, fordi det primært handler om HVORNÅR du spiser hvad, ikke HVAD du spiser. Så du kan kombinere denne metode med hvadend kostråd, du følger i dag.


Jeg har deltaget på kurset Hormoner i Balance - er det her kursus også relevant for mig?

Ja, det er det. Jeg har designet kurserne, så de supplerer hinanden. Hvor Hormoner i Balance handler om at addressere ubalancer og få cyklussen i ro, så handler Kvinde Kend Din Cyklus om at lære at leve efter de fire faser og bruge dem aktivt i sit liv. Du kan også tage begge kurser uafhængigt af hinanden.


Grubb ApS

“Jeg vil klart anbefale dette kursus til alle kvinder. Den værdi i at blive cyklusbevidst og tilpasse sin dagligdag efter dette er guld værd.”

Deltager på Kvinde Kend Din Cyklus