Uddannelsen er på nuværende tidspunkt desværre aflyst.

Skriv dig på venteliste her for at få besked, når jeg åbner op for uddannelsen igen:

Skriv mig på venteliste

Informationsmøde
Se optagelsen fra vores seneste informationsmøde om uddannelsen her.

OBS: Jeg har flyttet datoerne til torsdag og fredag i stedet for lørdag og søndag. Se de nye datoer her.

Har du brug for 1:1 sparring med mig, om uddannelsen er rigtig for dig?

Book en gratis 1:1 samtale

 • Grubb ApS

  “Har netop været på Lauras uddannelse og er ovenud tilfreds. Jeg fik mere, end jeg havde forventet, og føler mig rigtig godt klædt på.”

Logoer DR Politiken Femina Heartbeats Pyskologi Alt for damner Radio4

Vil du gerne hjælpe kvinder med få hormoner og menstruationscyklussen i balance?

Og kunne du tænke dig at forstå på et dybere kropsligt plan, hvordan du kan hjælpe kvinder til at finde hjem til dybere egenomsorg og intuitiv visdom?

Så er den her uddannelse for dig.

Som hormon- og cyklusvejleder vil du kunne afholde foredrag, kurser og lave 1:1 vejledning for kvinder om hormonsystemet og menstruationscyklussen.

Du vil blive grundigt uddannet i hormonsystemet samt få værktøjer til at adressere hormonubalancer og bringe hormoner i balance ved hjælp af kostvejledning, kropsøvelser og livsstilsændringer.

Der er brug for hjælp fra dig

Kvinders hormonelle helbred er i krise. Her er nogle tal på, hvordan det ser ud i dag:

Der er brug for flere vejvisere, der kan guide kvinder hjem til kroppen og ud af hormonelt kaos.

photo-1603122983402-bd19565f1c7e

Din underviser

Laura Grubb: Foredragsholder, yogalærer, kostvejleder og cand.soc fra Copenhagen Business School

Da jeg begyndte at undervise i kvindens menstruationscyklus og hormonbalance i Danmark i 2016, var der ikke mange der talte om det her emne. Det var derfor, jeg ikke kunne lade være med at råbe højt om det. Jeg begyndte at holde online foredrag med over 1000 deltagende kvinder hver måned, og udsolgte online kurser om menstruationscyklussen og hormonsystemet.

I dag har jeg valgt at fokusere på at uddanne en ny generation af undervisere, som kan bringe den her vigtige viden ud til alle hjørner og kroge af Danmark og verdenen. Jeg vil elske at give dig værktøjerne til at undervise i det her emne, så du også kan leve et liv, hvor du gør en forskel hver eneste dag for kvinder, der ønsker et liv uden menstruelle og hormonelle gener.

Hormon- og Cyklusvejleder

Hormon- og cyklusvejleder uddannelsen er for dig, som enten:

 • Er coach, kropsbehandler, zoneterapeut, psykolog, psykoterapeut, fysioterapeut, sygeplejerske eller lignende, og ønsker at vejlede kvinder ud fra en kropslig forståelse af hormonsystemet og menstruationscyklussen baseret på mad, livsstil og kropsøvelser

 • Ikke arbejder med kvinder professionelt (endnu), men er nysgerrig på kvindens cyklus og hormonbalance og gerne vil specialisere dig inden for emnet, så du kan begynde at bruge det i en professionel sammenhæng

 • Ønsker at tage et længere selvudviklende forløb for din egen skyld, hvor du fordyber dig i hormonsystemet og menstruationscyklussen, så du kan bruge din viden til at hele dine egne hormonelle udfordringer, uanset om det er overgangsalderen, fertilitetsudfordringer eller et andet område.

Uddannelsen har ingen adgangskrav og alle kan deltage uanset uddannelsesbaggrund.

Det her vil du tage med fra uddannelsen  

Viden om hormoner og cyklussen

Du vil få ny viden om hormonsystemet og menstruationscyklussen fra et holistisk perspektiv.

"Jeg er kommet ud af uddannelsen med nye redskaber og føler min værktøjskasse er blevet større"
Tina, deltager

Personlig udvikling

Du vil blive inspireret til at udvikle dig selv personligt og komme tættere på den, du gerne vil være. 

"Jeg har udviklet mig selv helt enormt meget på uddannelsen"
Rikke, deltager

Afklaring

Du vil stå stærkere i dig selv og mærke tillid og mod til din sjæls rejse og formål i livet.

"Jeg føler, jeg står et sted, hvor jeg er kommet meget i kontakt med, hvad det er, jeg vil"
Bente, deltager

Den her uddannelse vil lære dig

 • De primære hormonubalancer og hvordan du identificerer dem

 • Indsigt i traditionel kinesisk medicin, yin/yang teori og meridianerne

 • Dybere forståelse af menstruationscyklussen og hvordan kvinder kan bruge den aktivt i deres liv til at slippe af med hormonubalancer

 • Viden om hvordan stress, blodsukkeret, hormonforstyrrende stoffer, fordøjelsen og ubalance i feminin/maskulin energi kan bidrage til og hele hormonubalancer (baseret på 5S-modellen)

 • Kostvejledningsværktøjer som fx kostregistrering og kostanalyse samt motiverende coaching i ændring af madvaner
   
 • Livsforandrende kropsøvelser inspireret fra tantra og yoga, der rekalibrerer energetiske ubalancer i kroppen og bringer intuitive indsigter frem

 • Fysiologi og anatomi om kvindekroppen, bækken og underliv v/ Tina Plank

 • Viden om specifikke hormonelle udfordringer som fx overgangsalderen, fertilitetsudfordringer, PCOS, stofskiftet og PMS - hvad der forårsager dem og hvordan du kan afhjælpe dem med holistiske løsninger

 • Instruktion i analyse af klient-cases, så du ved, hvilken strategi du skal lægge i 1:1 vejledning

 • Praktiske øvelser i at afholde foredrag, kurser og 1:1 vejledning i menstruationscyklussen og hormonsystemet

Hvad inkluderer uddannelsen ikke?

 • Certificering som hormonyogainstruktør
  Vi laver hormonyogaøvelser på uddannelsen, men der vil ikke indgå oplæring i afholdelse af hormonyogatimer. Jeg har en særskilt hormonyogauddannelse, hvor du lærer at guide, strukturere og afholde en hormonyogatime. Hormonyogauddannelsen supplerer denne uddannelse og du kan læse mere om den her.

 • Laboratorieprøver
  Du vil ikke blive trænet i at foretage og analysere laboratorieprøver. Du vil dog blive introduceret til de typiske prøver for test af hormonerne, så du kender dem, og ved hvordan du henviser dine klienter for test af hormoner.

 • Diagnoser
  Du vil ikke kunne stille diagnoser eller vejlede i medicin efter uddannelsen, men du vil have en forståelse for de diagnoser, din klient muligvis døjer med. Du vil lære, hvornår det er en god idé at henvise til en læge eller anden behandler, så du vejleder med integritet og ansvar.
 • Grubb ApS

  “Den viden, jeg har fået med mig fra uddannelsen, er valid og det er noget, jeg kan gå ud og bruge. Kilderne er i orden og materialet er dybdegående”

  Deltager på uddannelsen

Med den her uddannelse kan du:

 • Tilbyde 1:1 konsultationer for kvinder om hormonubalancer og behandling med mad, livsstil og kropsøvelser. Det kunne fx være et online coachingforløb for kvinder i overgangsalderen.

 • Afholde foredrag, kurser og forløb om hormonsystemet og menstruationscyklussen. Det kunne fx være foredrag for unge piger på skoler og i foreninger om menstruationscyklussen.

 • Hele dine egne hormonelle ubalancer med en bred værktøjskasse af naturlige midler, uanset om du døjer med PCOS, overgangsalder, fertilitetsudfordringer, endometriose, PMS, akne, p-pille stop gener eller andet.
Laura Grubb uddannelse hormon- og cyklusvejleder hormonyogauddannelse yogauddannelse menstruation menstruationscyklus uddannelse vejledning

Sådan foregår uddannelsen:

Hormon- og cyklusvejleder uddannelsen er en 8-måneders faglig og personlig udviklingsrejse. 

Uddannelsen består af:

 • 14 dages online undervisning fordelt på 7 moduler. Undervisningsdagene vil bestå af kropsøvelser, oplæg fra Laura, diskussion af materialet, gruppeøvelser og en daglig kvindecirkel til at integrere uddannelsen.


 • Videoundervisning og praktiske øvelser udført på egen hånd eller med de andre deltagere imellem modulerne.

Har du et fuldtidsjob? Så kan du stadig være med. Uddannelsen er designet til at kunne tages ved siden af et fultidsjob, da live undervisningen ligger i weekender eller på hverdagsaftener.

 • Grubb ApS

  “Jeg har fået en kæmpe indsigt i, hvordan vi hænger sammen som mennesker og hvad der sker inden i os”

  Deltager på uddannelsen

Online undervisning

Uddannelsen foregår 100% online via Zoom og en online platform, hvor alt materialet og optagelser kan tilgås. Du får samtidig adgang til en facebookgruppe kun for deltagere på uddannelsen med mulighed for sparring fra Laura.

Jeg har valgt at afholde uddannelsen online af følgende årsager:

1) Det giver dig (og mig) større fleksibilitet
Når uddannelsen er online, giver det større fleksibelt, fordi du kan være med, hvor end du er. Hvis du er ude at rejse, bliver syg (eller barn syg) eller hvis vi oplever en ny bølge af corona, går du ikke glip af uddannelsen, fordi du kan være med hjemmefra.

2) Du kan være med i trygge og rolige omgivelser
En online uddannelse giver tryghed og ro, fordi du kan skabe de ideelle omgivelser for dig selv derhjemme. Jeg hører igen og igen fra mine deltagere, hvor stor en forskel det gør, at de kan slappe endnu mere af, fordi de kan skabe et trygt rum. Du kan have lige præcis det tøj på, du har lyst til, og du kan brygge din yndlingskop-te og sidde med en varmepude og et tæppe, hvis du har brug for det. I pauserne kan du lade op på lige den måde, der passer dig – om det er med en gåtur, at kramme dine børn eller småsnakke med de andre deltagere i zoom-rummet.

3) Du kan tage uddannelsen i dit eget tempo
Alt bliver optaget, så du kan gense alle workshops efterfølgende. Det vil sige, at du vil kunne spole tilbage til noget, du ikke fik hørt ordentligt og være sikker på, at du forstår det. På den måde vil du kunne tage uddannelsen i dit eget tempo, og være sikker på, at der ikke er noget, som går dig over hovedet.

Tryghedsgaranti: Jeg har afholdt online kurser og uddannelser de sidste 6 år, også før corona.  Jeg garanterer dig, at du får en underviser, der er vant til at skabe et trygt og nærværende rum, hvor det næsten føles som at være i et fysisk rum. Vi er max 10 deltagere, og der bliver lagt vægt på at alle føler sig inkluderet og set i gruppen. Du får i øvrigt tilknyttet en Cyklussøster, som er din personlige sparringspartner under hele forløbet. Dagenes program er designet, så der er mange pauser og kropsøvelser integreret, så du ikke oplever 'skærm-træthed'.

 • Grubb ApS

  “Jeg har fået meget ny viden om det at være kvinde på mange planer.”

  Deltager på uddannelsen

En kropslig og spirituel uddannelse

På den her uddannelse vil der være et stort fokus på at komme ned i kroppen. For at du kan skabe varige forandringer i dig selv og hos dine klienter, er det nemlig nødvendigt, at forandringen sker i kroppen og ikke kun i hovedet.

Selvom jeg har en akademisk baggrund, så har min undervisning også et spirituelt præg. Det vil sige, at jeg underviser intuitivt og inspirerer dig til at gøre det samme.

En stor del af tiden vil gå med praktiske øvelser i yoga, meditation, dans og kropsøvelser inspireret af hormonyoga og tantra, så alt det, du lærer, bliver integreret i kroppen. På den måde vil du også bedre kunne formidle det videre til dine klienter, fordi du har mærket det på dig egen krop.

photo-1529155656340-c2c1cccb3dd1
 • Grubb ApS

  “Det er på alle måder en uddannelse, hvor man bliver inspireret til at udvikle sig personligt”

  Deltager på uddannelsen

Uddannelsens opbygning:

Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i strukturen

Modul 1: 

 • Dag 1: Hormonsystemet og hormonubalancer 
 • Dag 2: Menstruationscyklussen

Modul 2:

 • Dag 3: Traditionel kinesisk medicin og 5S-modellen

 • Dag 4: Mad for hormonerne

Modul 3:

 • Dag 5: 5S-model: Stress

 • Dag 6: 5S-model: Sukker

Modul 4:

 • Dag 7: 5S-model: Stoffer

 • Dag 8: 5S-model: Spisesystem

Modul 5:

 • Dag 9: 5S-model: Sensualitet (maskulin og feminin energi)

 • Dag 10: 5S-model: Sensualitet (seksualitet og relationer)

Modul 6:

 • Dag 11: Målret behandlingen: Menopause, perimenopause og stofskifteproblemer
 • Dag 12: Målret behandlingen: Fertilitet, PCOS og endometriose og cyklusgener

Modul 7:

 • Dag 13: Klientcases og praktiske øvelser
 • Dag 14: Opsummering og afrunding

Der vil være en åbningsceremoni dagen før første modul fra kl. 16-18.

Dagligt skema (eksempel)

9-10:00: Hormonyoga og kropsøvelser (yang)
10:00-10:15 Pause
10:15-12:15 Workshop 1 - teori og spørgsmål
12:15-13:15 Frokost
13:15-15:15 Workshop 2 - praktiske øvelser
15:15-15:30 Pause
15:30-16:00 Kvindecirkel
16:00-17:00 Hormonyoga og kropsøvelser (yin)

photo-1511871893393-82e9c16b81e3
 • Grubb ApS

  “Uddannelsen har sat mig i kontakt med det, jeg skal, det som er mit mål. ”

  Deltager på uddannelsen

Tina Plank fysioterapeut hormonyoga gæstelærer Laura Grubb

Gæstelærer: Tina Plank
Tina Plank vil lære dig om fysiske ubalancer i kvinders underliv, og hvordan det hænger sammen med hormonsystemet.

Tina er:

 • Fysioterapeut med speciale i gynækologi/obstetrik
 • Arbejder til dagligt med patienter med udfordringer relateret til underliv, bækken og ryg
 • Har over 25 års erfaring

Hun er derudover uddannet yogalærer, personlig træner, pilatesinstruktør, sundhedscoach og GLAiD instruktør, og hun tog min hormonyoga-uddannelse i 2021.

Du kan læse mere om Tina her.

317950386_2966619453645867_2590042299276176545_n

Gæstelærer: May-Britt Holm
May-Britt Holm er akupunktør, sygeplejerske og fotograf. Hun arbejder med en holistisk tilgang på at forene det bedste fra de to verdener - til gavn og glæde for både børn og voksne.

På uddannelsen vil hun give dig en introduktion til Traditionel Kinesisk Medicin, 5-element teorien, yin/yang og meridianerne. 

Du kan læse mere om May-Britt her.

Certificering & eksamen 

For at blive certificeret Hormon- og cyklusvejleder, skal du:

 • Deltage live på min. 80% på alle moduler

 • Forberede dig til hvert modul ved at se/læse undervisningsmaterialet

 • Udføre de praktiske øvelser imellem modulerne

 • Gennemføre eksamen ved afslutning af uddannelsen (frivillig, men et krav for at modtage endelig certificering). Eksamen består af analyse af klient-case og oplæg om behandlingen, som sendes til Laura.
photo-1514845505178-849cebf1a91d

Næste hold:

OBS: NYE DATOER
Datoer for holdet i 2023
 • Modul 1: 23.-24. februar 2023 kl. 9-17 (torsdag-fredag)
 • Modul 2: 23.-24. marts 2023 kl. 9-17 (torsdag-fredag)
 • Modul 3: 27.-28. april 2023 kl. 9-17 (torsdag-fredag)
 • Modul 4: 1.-2. juni 2023 kl. 9-17 (torsdag-fredag)

SOMMERFERIE

 • Modul 5: 17.-18. august 2023 kl. 9-17 (torsdag-fredag)
 • Modul 6: 7.-8. september 2023 kl 9-17 (torsdag-fredag)
 • Modul 7: 5.-6. oktober 2023 kl. 9-17 (torsdag-fredag)

Det er et krav at deltage på minimum 80% af alle moduler. Det vil sige at du kan være fraværende op til 3 dage samlet af uddannelsen, og skal i så fald se optagelser inden næste modul. Hvis der er dage, du allerede nu ved, at du ikke kan deltage i, aftales det i god tid med Laura. 

OBS: Da jeg rejser rundt i verdenen som digital nomade kan nogle af tidspunkterne for modulerne blive justeret. De vil dog forblive de samme dage.

Din investering:

49.995 kr.

Spar op til 3.000 kr. inden 1. februar 2023: 

Tilmeld dig inden 1. februar 2023 og få uddannelsen for 46.995 kr. (samlet betaling) eller 8 månedlige rater á 5.999 kr (i alt 47.992 kr.)

Prisen inkluderer:

  • 8 måneders undervisningsforløb
  • 14 dages live undervisning på Zoom (98 timer)
  • Online videoundervisning (30 timer)
  • Digitalt kompendium på over 400 sider

  • Inspirerende gæstelærere
  • 20+ praktiske opgaver imellem modulerne
  • Selv-evaluerings quizzer og refleksioner efter hvert modul
  • Løbende sparring i lukket facebookgruppe kun for deltagerne
  • Optagelser af uddannelsen (tilgængeligt op til 6 måneder efter uddannelsen)
  • Adgang til kursusmaterialet til evig tid
  • Uddannelsesbevis (efter gennemført eksamen)

  • Mulighed for at blive optaget i behandler-teamet hos Laura Grubb
  • Mulighed for at være gæst på min podcast Kvindeliv eller skrive gæsteindlæg på min blog

OBS: Der er kun 10 pladser i alt. Jeg afholder kun ét hold af uddannelsen om året.

Adgangskrav: Der er ingen adgangskrav til uddannelsen.

Depositum: Ved optagelse på uddannelsen betales depositum på 4.999 kr. Din plads er først sikret, når jeg har modtaget depositum. Resten af beløbet betales senest 1 måned før første modul.

Betingelser: Tilmelding er bindende. Din plads på uddannelsen er sikret ved indbetaling af depositum. Depositum kan ikke refunderes. Ved afmelding senest 60 dage inden uddannelsens start, tilbagebetales det fulde kursusgebyr, minus depositum. Ved afmelding senest 30 dage inden uddannelsens start, tilbagebetales 50% af det fulde kursusgebyr, minus depositum. Ved afmelding efter uddannelsens start refunderes kursusgebyret ikke.

Uddannelsesbevis: Der udstedes uddannelsesbevis, forudsat at du har deltaget på alle moduler og bestået eksamen.

Fravær: Det er nødvendigt med fremmøde på minimum 80% af undervisningsdagene for at gennemføre uddannelsen. Det vil sige at du kan være fraværende op til 3 dage af uddannelsen. Det aftales i god tid med Laura, hvis der er dage, du ikke kan være med på, og du skal i så fald se optagelserne af live undervisningen før næste modul.

Optagelse på uddannelsen: Send din ansøgning via linket herunder, så vender jeg tilbage snarest muligt med link til betaling af depositum. Der er ingen adgangskrav til uddannelsen.

Få uddannelsen betalt af din arbejdsgiver: Kender du bruttolønsordningen? Den giver din arbejdsgiver mulighed for at trække uddannelsen fra, og så trækkes du i løn før skat for den del, du har aftalt at afdrage med din arbejdsgiver. Læs mere om ordningen her. OBS: Spørgsmål om ordningen skal rettes til SKAT. Husk også at du som selvstændig kan trække uddannelsen fra i din virksomhed.

Uddannelsen er momsfritaget.

 • Grubb ApS

  “Personligt har jeg fået meget ud af uddannelsen. Jeg kan stå inde for kvalitet, indhold og værdi for pengene.”

  Deltager på uddannelsen

Mød mig

Hej ,

Jeg hedder Laura Grubb og jeg er kvinden bag denne uddannelse.

Jeg har afholdt foredrag og kurser i kvindens menstruationscyklus og hormonbalance siden 2016 for flere tusinde kvinder. Jeg har skrevet flere e-bøger om emnet og har i dag over 500 medlemmer i min online medlemsklub Hormonyoga for kvinder.

På uddannelsen trækker jeg på inspiration fra bl.a. de her uddannelser og kurser:

 • Tantra Practitioner & Tantra Teacher hos Innercamp (maj 2022-februar 2023)
 • Sacred Sexuality, Relationship Tantra og Ignite Your Power kurser hos Embodied Awakening Academy (2021/2022)
 • Womb Awakening v/ Tina Nance (2018)
 • Fix Your Period Apprenticeship v/ Nicole Jardim (2018)
 • Kostuddannelse v/ Birgitte Nymann (2017)
 • Yoga Therapeutics v/ Tina Nance (2016)
 • Yogalærer i Hatha yoga v/ Louise Lau Justesen (2016)
 • Cand. Soc. i Service Management fra Copenhagen Business School (2012)

Desuden har jeg indhentet praktiske erfaringer som:

 • Yogalærer hos NOR Nordic Health House (2017-2020)
 • Projektassistent hos Center for Stress og Trivsel (2016)
 • Projektleder hos Coor Service Management (2013-2015)
 • HR Manager Assistant hos IBM (2010-2013)

Du får en faglig funderet, organiseret og gennemprøvet uddannelse, du kan føle dig tryg i.

Du kan læse mere om hvem jeg er og min historie lige her.

Har du spørgsmål til uddannelsen er du velkommen til at booke en 1:1 samtale med mig her.

 • Grubb ApS

  “Masser af ros for den måde Laura underviser på. Hun er meget autentisk og giver så meget af sig selv.”

  Deltager på uddannelsen

Uddannelsen er afprøvet og gennemtestet

I foråret 2022 afholdte jeg første hold af den officielle Hormon- og cyklusvejleder uddannelse. Det betyder, at du får en struktureret og gennemprøvet uddannelse, du kan føle dig tryg i.

photo-1434030216411-0b793f4b4173

Udtalelser

Lyt til hvad tidligere deltagere på uddannelsen fortæller

Anne

“Jeg har fået sindssygt meget viden om hormoner og det har samtidig været en vild udviklingsrejse”

Anne er praktiserende psykolog. Hun valgte at tage uddannelsen, fordi hun blev inspireret af forbindelsen mellem krop, psyke og hormoner. Hun bruger uddannelsen i sit arbejde med klienter og hun drømmer om at bygge flere kvindefællesskaber.

Anette

“Sammenholdet på uddannelsen var som et sisterhood. Vi så allesammen frem til vores undervisningsweekender”

Anette er uddannet jordemoder. Hun valgte at tage uddannelsen af personlige årsager, fordi hun gerne ville finde hjælp til egne symptomer og til sin personlige udvikling. Selvom hun har arbejdet med kvinder de sidste 15 år, er hun blevet inspireret til nye muligheder i arbejdet med gravide, fertilitet og overgangsalderen.

Sandie

"Jeg har fået kompetencerne og selvtilliden til at bruge dem"

Sandie har en baggrund inden for marketing, og var nysgerrig på at skifte spor i sin karriere. Sandie stoppede undervejs på uddannelsen på p-piller og brugte alt det hun havde lært til at gøre det til et sundt p-pille stop. I dag bruger Sandie uddannelsen til at lave 1:1 sessioner med klienter.

Katrine

”Jeg har fået et stærkt fundament.
Jeg ser mennesket som en helhed og er blevet mere nysgerrig”

Katrine er uddannet yogalærer og danser. Hun tog uddannelsen på grund af interesse for hormonyoga, og da uddannelsen senere blev lavet om til en coaching-uddannelse blev hun alligevel glad for alt det andet, hun også lærte. Hun bruger i dag uddannelsen til at hjælpe kvinder med fertilitetsudfordringer. 

Ofte stillede spørgsmål

Her er nogle af de spørgsmål, vi oftest får. Er der noget, du ikke har fået svar på, så send os endelig en mail på support@lauragrubb.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

Kan jeg betale i rater?

Ja. Du kan vælge ratebetaling og betale i op til 9 månedlige rater.

Er det uforpligtende at sende en ansøgning?

Ja, det er helt uforpligtende. Det binder dig ikke til noget, før jeg har modtaget depositum. Du er også velkommen til at booke en uforpligtende samtale med Laura for at blive afklaret, om uddannelsen er rigtig for dig.

Er der adgangskrav til uddannelsen?

Nej, der er ingen adgangskrav, alle kan være med.

Kan jeg tage uddannelsen, selvom jeg bor i udlandet?

Ja, det kan du. Uddannelsen er på dansk, men foregår 100% online, så du kan være med, uanset hvor i verdenen ud bor.

Hvor lang tid har jeg til at gennemføre uddannelsen?

Du kan tage uddannelsen i dit eget tempo i de 8 måneder, den står på. Herefter har du 1 måned til at indsende din eksamensopgave, så 9 måneder i alt. Du har adgang til kursusmaterialet også efter uddannelsen er afsluttet, så du altid kan vende tilbage til indholdet igen.

Hvor meget tid kræver uddannelsen?

Uddannelsen kræver fremmøde på minimum 80% af de 14 online undervisningsdage, der foregår fra på 7 weekend-moduler (se datoer ovenover). Derudover er der materiaele at se og læse før hver mødegang og der vil være nogle hjemmeopgaver, der skal færdiggøres imellem modulerne. Du anbefales at have en daglig praksis med kropsøvelser og meditation, mens uddannelsen står på, som du vil blive introduceret til. Så du bør kunne afsætte minimum en halv time hver dag til din egenpraksis og ca. 4 timer om ugen til fordybelse i materialet udover de online mødegange.

Holder du uddannelsen igen næste år?

Ja, det gør jeg sandsynligvis. Men jeg justerer løbende i indhold og pris, så det er meget sandsynligt at prisen er højere end i år.

Hvor mange deltagere er der på uddannelsen?

Der er plads til max 10 deltagere i alt. Jeg har valgt at holde deltagerantallet lavt for at du kan være sikker på, at der er nok tid til at få sparring med mig og være sikker på, at du føler dig tryg i at gå ud og undervise efter uddannelsen.

Hvad gør den her uddannelse anderledes end andre hormonuddannelser?

Du får både en akademisk og faglig tung uddannelse, og samtidig en spirituel og kropslig tilgang til heling af kroppen. Jeg integrerer viden fra vestlig forskning med traditionel kinesisk medicin. Du får den eneste hormonuddannelse i Danmark, som også integrerer tantra og yoga i en kropslig forening med fokus på at balancere det maskuline og feminine. Du bliver del af et lille fællesskab med en autentisk, nærværende og omsorgsfuld underviser, der har fokus på det hele menneske. Og så er jeg tidligere projektleder, så du kan føle dig tryg i uddannelsens struktur og rammer.

Hvad kan jeg bruge uddannelsen til?

Du vil fx kunne afholde foredrag, gruppeforløb og kurser om menstruationscyklussen og hormonbalancen. Du vil også blive trænet i at lave 1:1 vejledning, hvor du kan identificere hormonubalancer og skabe en målrettet plan for klienten med fokus på kosten, kropsøvelser og livsstilsændringer.

Foregår uddannelsen i fysiske lokaler eller kun online?

Uddannelsen foregår kun online via Zoom og min online platform Simplero. Det har jeg valgt, da jeg ønsker at skabe størst mulig fleksibilitet for dig og mig, så du kan være med uanset hvor i verdenen, du er eller hvad der sker, og samtidig få hele uddannelsen optaget til senere brug. Som de fleste af os har erfaret under pandemien kan det sagtens lade sig gøre at gennemføre kurser og uddannelse online. Jeg har afholdt online kursusforløb de seneste 6 år, så jeg er vant til at skabe en stærk ramme, så det føles næsten som en fysisk uddannelse. Jeg anbefaler i øvrigt at mødes fysisk med de andre deltagere imellem mødegangene, hvis man ønsker det.

Kan det overhovedet lade sig gøre at tage sådan en uddannelse online?

Ja, det kan det. Hvis du er i tvivl, så læs her nogle af de principper jeg følger for det online rum:

 • Jeg har designet dagene med mange pauser og kropsøvelser, så du undgår 'skærm-træthed'

 • Vi har en stærk og ligeværdig Zoom-kultur, hvor du kan deltage interaktivt i uddannelsen

 • Vi bruger breakout-rooms (mindre gruppelokaler) til praktiske øvelser i små grupper

 • Der er kun plads til 10 deltagere på uddannelsen, så vi kan skabe et stærkt læringsfællesskab, hvor der er plads til alle

 • Der vil være krav om at være på video under alle timer og workshops (medmindre der er særlige undtagelser), så jeg kan give dig feedback på øvelserne

 • Der er en endelig eksamen, så du kan føle dig tryg i at gå ud og undervise efter uddannelsen

 • Du kan lave opgaverne imellem modulerne i fysiske lokaler, så du får øvet uddannelsen i fysiske rammer

 • Jeg opfordrer deltagerne til at mødes i mindre studiegrupper fysisk i Danmark, hvis det ønskes

Er der nogle fysiske møder på uddannelsen?

Nej, det er ikke inkluderet i uddannelsen, men jeg opfordrer deltagerne til at arrangere fysiske møder i Danmark imellem mødegangene, hvis man ønsker det.

Har jeg stadig adgang til materialet efter uddannelsen er slut?

Ja, du har adgang til materialet for altid, det vil sige at du kan downloade det eller genbesøge det på min platform, så længe jeg har den åben. Skulle jeg vælge at lukke den, vil du få besked i god tid, så du kan downloade materialet. Dog bliver live optagelserne fra uddannelsen slettet efter 6 måneder af hensyn til deltagernes privatliv.

Er det her en hormonyogauddannelse?

Nej, det er det ikke. Der vil indgå hormonyogaøvelser, men hvis du ønsker at undervise i hormonyoga, anbefaler jeg dig min hormonyogauddannelse. Den kan du læse mere om her.

Hvad er din baggrund for at afholde denne uddannelse?

Jeg har de seneste 6 år undervist kvinder i menstruationscyklussen og i at bringe hormonerne i balance med mad, yoga og livsstilsændringer. Det har gjort via 1:1 samtaler, online kurser, webinarer, fysiske gruppeforløb og foredrag. I 2021 afholdte jeg det første hold af denne uddannelse med 15 kvinder, som i dag er ude og undervise i emnet, så selve uddannelsen er afprøvet og testet.

Jeg er oprindelig uddannet cand.soc fra Copenhagen Business School og har tidligere arbejdet som projektleder. Jeg valgte efter en stresssygemelding at uddanne mig til yogalærer i yogaterapi og kostvejleder. Derudover har jeg gennemført et mentorforløb ved en amerikansk specialist i kvindens hormoner og cyklus, og udført flere års selvstudie i kvindens cyklus og hormoner. Jeg tager løbende opfølgende kurser for at udbygge mine kompetencer - fx har jeg det seneste år været fordybet i kurser i tantra og forholdet mellem det maskuline og feminine. Du kan læse mere om min baggrund og historie her.

Er uddannelsen evidensbaseret?

Ja - og nej. Jeg vil henvise til forskning alle de steder jeg kan, men det er ikke altid muligt, fordi kvindekroppen, menstruationscyklussen og hormonerne er nogle underforskede emner grundet det historiske syn på kvindekroppens ubalancer. Derfor trækker jeg også på alternative traditioner fra Østen som fx Traditionel Kinesisk Medicin og Tantra, som baserer sig på mange tusinde års praksis. Så det er både en evidensbaseret og alternativ/spirituel uddannelse, og det skal man være åben overfor, hvis man vælger at deltage. 

Får jeg et certifikat?

Ja, du modtager et certifikat, hvis du gennemfører uddannelsen og består eksamen.

Hvad sker der, hvis jeg ikke består eksamen?

Hvis du ikke består eksamen, har du mulighed for en re-eksamen. Det koster 500 kr. ekstra for re-eksamen.

Hvad sker der, efter jeg har sendt en ansøgning til uddannelsen?

Når du har sendt din ansøgning, så læser jeg den igennem (det er uforpligtende at sende en ansøgning). Du får en mail fra mig, når den er godkendt, med et link til indbetaling af depositum på 5000 kr. Det er først, når depositum er modtaget, at din plads på uddannelsen er sikret (jeg har kun 10 pladser, og de går efter først-til-mølle). Herefter modtager du link til betaling af restbeløbet, som skal betales senest 1 måned før uddannelsen afholdes. Du kan læse om betingelserne for refundering under pris på denne side.

Jeg er i tvivl om uddannelsen er rigtig for mig - kan du hjælpe mig?

Hvis du er i tvivl, så vil jeg anbefale at booke en 1:1 snak med mig. Det kan du gøre lige her.