Uddannelser hos Laura Grubb

Her kan du læse om de udddannelser, jeg tilbyder

Laura Grubb uddannelse yoga hormon- og cyklusvejleder hormonyogalærer

Hormonyoga for Kvinder uddannelsen

Er du yogalærer (eller har du haft en fast egenpraksis i mindst to år) og vil du gerne udvide din undervisningskompetencer med hormonyoga? Så er det her uddannelsen for dig. Du vil lære at undervise hormonyoga-timer og guide dine elever til bedre hormonel balance med yogastillinger for hormonsystemet.

Vi regner med at åbne op for næste hold i efteråret 2022. Uddannelsen varer ca. 3 måneder og vil foregå online med et optional retreat i Danmark.

Skriv dig på ventelisten og få besked om næste hold >
Laura Grubb uddannelse hormon- og cyklusvejleder hormonyogauddannelse yogauddannelse menstruation menstruationscyklus uddannelse vejledning

Hormon- og Cyklusvejleder uddannelsen

Vil du gerne lære, hvordan du kan vejlede kvinder i at få hormonerne i balance med mad, livsstil og yoga? Så er den her uddannelse for dig. Den vil give en grundig indsigt i kvindens hormonbalance og cyklus og give dig konkrete værktøjer til vejlede kvinder tilbage i balance i 1:1 forløb eller gruppeforløb.

Vi regner med at åbne op for næste hold i foråret 2023. Uddannelsen varer ca. 6 måneder og vil foregå online med et optional retreat i Danmark.

Skriv dig på ventelisten og få besked om næste hold >