Smertefri Menstruation

“Efter endnu en meget drøj menstruation valgte jeg at følge kurset og implementere stort set alle råd om kost, kosttilskud mv., som Laura anbefalede – med særligt fokus på endometriose, som jeg lider af i let/moderat grad. I forvejen holder jeg mig fra gluten, da det klart påvirker mit hormonsystem og har før brugt nogle af disse kosttilskud med ok resultater, men Lauras gennemgang gav mig et klart overblik over, hvor jeg præcis skulle sætte ind ift. menstruationssmerter. Den følgende menstruation var smertefri! Havde kun en smule murren og let ubehag første dag, men var i stand til at løbe en tur, hvilket længe har været umuligt på første dag. Jeg kan bestemt anbefale kurset.”

Julie

Kontaktinformation

Dobbelt-tjek din email-adresse.
Faktura og anden vigtig info bliver sendt hertil.

Faktureringsadresse

Tilføj til din ordre
hormonyoga for kvinder

Tilføj 30 dages gratis medlemsskab af Hormonyoga for kvinder

Hormonyoga for kvinder (2).png

Som medlem får du:

  • +80 hormonyogavideoer, meditationer, akupressur (nye videoer tilføjes hver måned)

  • Ugentlige lives

  • Ugeskema og yogachallenges

  • Medlemsskab af vores online facebookgruppe kun for medlemmer

Pris: 149,-kr. pr. måned

Du får de første 30 dage gratis. Der er ingen binding på abonnementet. Det vil sige, at du kan opsige inden for de 30 dage, uden at blive opkrævet noget beløb. Opsiger du ikke dit abonnement fortsætter det til 119,- kr. pr. måned, men du kan opsige til enhver tid, uden at blive opkrævet mere, end du har betalt.

OBS: Tilbuddet gælder kun nye medlemmer.

1 måned gratis prøveperiode
derefter DKK 149 per måned

Ordreoversigt
Smertefri menstruation - Katalog Kurser Laura Grubb menstruationssmerter kraftige voldsomme hvorfor får man menstruationssmerter lænden hvad kan man gøre

Smertefri Menstruation

Bruger du smertestillende mod dine menstruationssmerter?

Vidste du, at smertestillende taget over længere tid kan have skadelige effekter på din tarm og helbred?

Det her kursus giver dig en naturlig og bæredygtig løsning, som fjerner dine menstruationssmerter for altid, så du ikke længere behøver bruge smertestillende og kan gå din menstruation i møde med glæde og ro.

P.s. Kurset virker også effektivt mod migræne, ægløsningssmerter og andre fysiske smerter.

Du får:

DKK 639,20
Samlet beløb DKK 639,20

Betalingsmetode

Når du har klikket på 'Fortsæt', bliver du omdirigeret til at gennemføre dit køb sikkert.

Alle betalinger er sikrede med 256-bit kryptering.

“Jeg har haft så vanvittige menstruationssmerter, at jeg havde brug for morfin de første to dage af min menstruation! Efter jeg fulgte Lauras råd, slap jeg af med menstruationssmerterne, inden jeg overhovedet nåede at få set kurset helt færdigt! Tak Laura <3”

Tanja

"Det er et virkeligt gennembearbejdet og godt kursus - jeg er en travl kvinde, og jeg blev så glad for at materialet er let at fordøje, direkte til pointerne og kort. Jeg tog kurset dagen før min menstruation og fik allerede reduceret smerterne markant bare med et par tips fra Laura og med så kort brug"

Signe M. Larsen